ΕΛΜΕ Πειραιά: Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις ενάντια σε σεμινάρια διευθυντών της Α-Βάθμιας για την αξιολόγηση

Tweet

ΕΛΜΕ Πειραιά

Πειραιάς : 14/06/2014

Αρ.Πρωτ.:0 66

Προς: - Εκπαιδευτικούς του

ΠΥΣΔΕ Πειραιά

Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις ενάντια σε σεμινάρια διευθυντών της Α-Βάθμιας για την αξιολόγηση

Το τριήμερο 16, 17 και 18 Ιούνη οργανώνονται στην περιοχή ευθύνης του ΠΥΣΠΕ Πειραιά

επιμορφωτικά σεμινάρια για τους διευθυντές των σχολείων της Α-Βάθμιας Εκπαίδευσης με επιμορφωτές τους αντίστοιχους σχολικούς συμβούλους, ως βήμα για την εφαρμογή της αξιολόγησης από τη νέα σχολική χρονιά.

Το συνδικαλιστικό κίνημα τόσο στην Α-Βάθμια όσο και στη Β-Βάθμια εκπαίδευση, μέσα από πλήθος συλλογικών διαδικασιών, έχει πάρει σαφή θέση ενάντια στην αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση, ως σαφή επιλογή της κυβέρνησης και της ΕΕ να προωθήσει την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών, να τρομοκρατήσει τους εκπαιδευτικούς, να προωθήσει την πολιτική των κλεισιμάτων σχολείων, του χτυπήματος των μορφωτικών κατακτήσεων των νέων και να προετοιμάσει νέες απολύσεις εκπαιδευτικών.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Σωματεία της Α-Βάθμιας εκπαίδευσης σε Πειραιά, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Πέραμα, Νίκαια και Σαλαμίνα έχουν αποφασίσει την πραγματοποίηση των παρακάτω κινητοποιήσεων μπλοκαρίσματος των σεμιναρίων (κλείσιμο των σχολείων):

Πειραιάς: Δευτέρα 16/6 και Τρίτη 17/6, 7.45 πμ, 17ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (πεζόδρομος Ζαβογιάννη, πίσω από τη ΣΚΥΠ), 32ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Χατζηκυριακού 27) και 11ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Θεσσαλονίκης και Ψαρρών).

Πέραμα: Δευτέρα 16/6 και Τρίτη 17/6, 7.45 πμ, Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου (οδός Νίκης).

Κερατσίνι: Δευτέρα 16/6 και Τετάρτη 18/6, 7.45 πμ, 3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου (Περιάνδρου και Υψηλάντου).

Νίκαια: Δευτέρα 16/6 και Τρίτη 17/6, 7.45 πμ, 11ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας (Π. Ράλλη 432, Χαλκηδόνα) και 3ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας (Πλ. Αγίου Γεωργίου).

Σαλαμίνα: Δευτέρα 16/6 και Τρίτη 17/6, 7.45 πμ, 4ο Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας (Θέμιδος 119).

Ο αγώνας για την ανατροπή της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης είναι κοινός για όλους τους εκπαιδευτικούς της Α-Βάθμιας και της Β-Βάθμιας εκπαίδευσης. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά καλεί όλους τους συναδέλφους να ενισχύουν με την παρουσία τους τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων δασκάλων.

Η αξιολόγηση δε θα περάσει.

Κάτω τα χέρια από τις λαϊκές κατακτήσεις στη μόρφωση και στη δουλειά.

Ο Πρόεδρος

Σάββα Σάββας

Ο Γ. Γραμματέας

Στάθης Σκλαβενίτης

Tags: ΕΛΜΕ Πειραιάαξιολόγησηαυτοαξιολόγηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα