ΕΛΜΕ Χανίων: Σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν στις 10/2

ΔΣ ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου Ιανουαρίου συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφασίστηκαν τα εξής:

Να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία η εκδήλωση προς τιμή των αφυπηρετισάντων συναδέλφων λόγω σύσκεψης που οργανώνεται στο εργατικό κέντρο. Σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί τις επόμενες μέρες. Να ενημερωθεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ από ΔΔΕ – Διεύθυνση
Οικονομικού για τη μη καταβολή οδοιπορικών σε συναδέλφους οι οποίοι με βάση νομοθεσία τα δικαιούνται.Αποφασίστηκαν οργανωτικές λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του ετήσιου χορού της ΕΛΜΕ Χανίων .Συμμετοχή της ΕΛΜΕ Χανίων στη συγκέντρωση που οργανώνουν πολίτες στην πλατεία Δημ. Αγοράς Χανίων όπως και σε πολλές πόλεις της χώρας και της Ευρώπης, για τη στήριξη των θέσεων της χώρας μας κατά την συνεδρίαση του Eurogroup, την Τρίτη 11/2 18:00 μ.μ. και την Κυριακή 15/2.

Τα υπόλοιπα θέματα που δεν συζητήθηκαν μετατίθενται για την τακτική συνεδρίαση του ΔΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων

ο Πρόεδρος ο Γ. Γραμματέας
Άρης Ρέττος Γιάννης Νικολάου

Tags: ΕΛΜΕ Χανίων
Keywords
Τυχαία Θέματα