Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Mediterranean College

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Mediterranean College

Εκπαιδευτικό προσωπικό για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναζητεί ο εκπαιδευτικός οργανισμός Mediterranean College. Το προσωπικό θα στελεχώσει

τις Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής και θα απασχοληθεί με καθεστώς μερικής απασχόλησης (part time).
Ας σημειωθεί ότι στις Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων η διδασκαλία θα πραγματοποιείται μόνο στην ελληνική γλώσσα, ενώ στις Σχολές Πληροφορικής οι διδάσκοντες θα χρησιμοποιούν και την αγγλική γλώσσα.

Διοίκηση Επιχειρήσεων
Ειδικότερα, στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ζητούνται καθηγητές των ακολούθων ειδικοτήτων:
-Καθηγητές Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας με πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίου ή πανεπιστημίου του εξωτερικού στη Δημοσιογραφία, την Επικοινωνία και τα ΜΜΕ, αλλά και προυπηρεσία πέντε τουλάχιστον ετών στη δημοσιογραφία ή την αθλητική δημοσιογραφία.

-Καθηγητές Διοίκησης Μονάδων Υγείας με πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίου ή πανεπιστημίου του εξωτερικού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διοίκηση Μονάδων Υγείας ή στο Μάρκετινγκ και προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών, κατά προτίμηση σε κέντρο υγείας ή νοσοκομείο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

-Καθηγητές Αθλητικού Management με πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίου ή πανεπιστημίου του εξωτερικού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών ή στο Μάρκετινγκ, με προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών, κατά προτίμηση σε αθλητική ομάδα, η/και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα παραπάνω αντικείμενα.

-Καθηγητές Αθλητικής Ψυχολογίας, με πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίου ή πανεπιστημίου του εξωτερικού στην Ψυχολογία, προϋπηρεσία τριών τουλάχιστον ετών στην Ψυχολογία Αθλητών, ή/και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ψυχολογία, με ειδίκευση στην Αθλητική Ψυχολογία.

-Καθηγητές Hotel Management με πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίου ή πανεπιστημίου του εξωτερικού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διοίκηση Τουριστικών - Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ή το Μάρκετινγκ, προϋπηρεσία το τουλάχιστον πέντε ετών, κατά προτίμηση σε ξενοδοχείο, ή/και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών - Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.
Για το σύνολο των θέσεων n πρότερη διδακτική εμπειρία θα θεωρηθεί προσόν και θα συνεκτιμηθεί.

Σχολή πληροφορικής
To Department of Operations θα στελεχώσουν οι καθηγητές Πληροφορικής που θα προσλάβει το Mediterranean College. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα διδάξουν τόσο στην ελληνική, όσο και στην αγγλική γλώσσα τις ενότητες:
-Προγραμματισμός software (software programming), και
-Μηχανική δικτύων (networks engineering).
Απαραίτητες προϋποθέσεις αποτελούν η κατοχή διδακτορικού διπλώματος ή n ιδιότητα του ενδιαφερομένου ως υποψηφίου διδάκτορα στο αντικείμενο διδασκαλίας, η διδακτική εμπειρία και ο άρισ
Keywords
Τυχαία Θέματα