Ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Ναυπλίου

Εργασία

Ο Δήμος Ναυπλίου ανακοινώνει οτι θα προσλάβει 1 άτομο ως ειδικό συνεργάτη. Έργο του θα είναι η υποδοχή η καταγραφή των επισκεπτών, η κωδικοποίηση των αιτημάτων τους ανά διεύθυνση και φορέα, η έρευνα των θεμάτων (όπου απαιτείται), τυχόν εισηγήσεις για την διευθέτηση αυτών και ακολούθως η παρακολούθηση/διευθέτηση των αιτημάτων των δημοτών μας, κυρίως δε, αυτών που δεν κατατίθενται στις δημοτικές ενότητες, τους αντιδημάρχους ή τις επί μέρους διευθύνσεις του δήμου μας. θα ο προγραμματίζει την προσωπική ενημέρωση έκαστου, και του δημάρχου.

Θα οργανώνει την υποδοχή και τη διαμονή

των αξιωματούχων κλπ επισήμων (Ελλήνων και αλλοδαπών) που επισκέπτονται την πόλη και θα ρυθμίζει τα της φιλοξενίας τους και την ξενάγηση αυτών.

Ο ενδιαφερόμενος απαιτείται να είναι πτυχιούχος ΠΕ βαθμίδας. Να έχει απαραίτητα σχετική εμπειρία για την πλήρωση της ανωτέρω θέσεως και να είναι κάτοικος η δημότης του Δήμου Ναυπλιέων.

Η θητεία του δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία του Δημάρχου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και τα δικαιολογητικά τους στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Ναυπλίου (τηλ. 27520-28592) έως την Δευτέρα 21-01- 2012.

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα