Ειδικοί / Ειδικευόμενοι Ιατροί από την Grecruitment

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Ειδικοί / Ειδικευόμενοι Ιατροί από την Grecruitment Αγγελία στο Γ.Δ.

Grecruitment

Grecruitment is a Thessaloniki based cross border recruitment consultancy and the pioneer in recruitment when it comes to support Greek

professionals in finding a job abroad. Our service is free of charge and without any obligation for the candidates.
Όλες οι θέσεις εργασίας υπάρχουν, επίσης, στην ιστοσελίδα μας www.grecruitment.com

Ιατρός για Ειδικότητα στην Ακτινολογία, Λουκέρνη
H Grecruitment αναζητά για μεγάλη Κλινική με 1400 εργαζόμενους στην περιοχή της Λουκέρνης Iατρό για απόκτηση ειδικότητας στην Ακτινολογία.
Η/Ο υποψήφιος ιατρός θα βοηθά στην φροντίδα των ασθενών των Εξωτερικών Ιατρειών και των κλινήρει ασθενών. Κατά την παραμονή του θα έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με παρεμβατικές μεθόδους, μετατροπείς εικόνων, CT και Πυρηνική Ιατρική (συνολικά περισσότερες από 60.000 εξετάσεις ετησίως) και με διαγνωστικές και θεραπευτικές παρεμβατικές επεμβάσεις. Η κλινική διαθέτει τμήμα RIS και PACS με έμφαση στη διάγνωση μαστογραφίας. Επιθυμητή η εμπειρία χειρισμού υπερηχογράφων και διάγνωση μετατροπέων εικόνας.
Ο πελάτης μας προσφέρει πολύ καλό εργασιακό κλίμα, χρηματοδοτούμενη μετεκπαίδευση και πακέτα ένταξης στην κοινωνία της πόλης (υποστήριξη σε αναζήτηση οικίας, νηπιαγωγείου, σχολείου, ψυχαγωγίας).
Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: eleni[email protected] επισυνάπτοντας το πτυχίο και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.

Ειδικευόμενο Ιατρό για απόκτηση ειδικότητας στη Γυναικολογία και Μαιευτική, Ζυρίχη
Για κλινική (Τμήμα Γυναικολογίας-Μαιευτικής 120 τοκετοί) σε γραφική κωμόπολη στην ευρύτερη περιοχή της Ζυρίχης, αναζητούμε άμεσα Ειδικευμένο Ιατρό για την ειδικότητα της Γυναικολογίας και Μαιευτικής.
Στην κλινική πραγματοποιούνται ετησίως 1200 τοκετοί. Η κλινική προσφέρει αίθουσα τοκετού με το νεότερο εξοπλισμό για αυτόνομη διαχείριση των τοκετών.Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα λειτουργίας συνεταιρικού ιατρείου, 2 φορές την εβδομάδα.Παροχές:Εξαιρετικό πακέτο αποδοχών, συνεχής εκπαίδευση (ιατρικός τομέας), γλωσσική εκπαίδευση
Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: eleni[email protected] επισυνάπτοντας το πτυχίο και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.

Ειδικούς / Ειδικευόμενους Ιατρούς Καρδιολογίας, Αννόβερο
H Grecruitment, για λογαριασμό πελάτη της, αναζητά για γραφική πόλη στηv ευρύτερη περιοχή τoυ Ανόβερου Ειδικoύς ή Ειδικευόμενους Ιατρούς στην Καρδιολογία
Ο πελάτης μας διαθέτει μια σύγχρονη κλινική προηγμένης ιατρικής φροντίδας με 600 κλίνες.
Η Καρδιολογική Κλινική διαθέτει 100 κλίνες προσφέρει καρδιολογικές, αγγειολογικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εσωτερικής παθολογίας και διάλυσης με όλες τις σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται σήμερα στην τομέα της (Μη επεμβατικές μέθοδοι με 3D ηχοκ

Keywords
Τυχαία Θέματα