Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων: Διάκριση στον 1ο Μανδακάσειο Πανελλήνιο Διαγωνισμό φωτογραφίας 2016

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο μας, Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιωαννίνων, διακρίθηκε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό φωτογραφίας 2016, της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», η οποία θέλοντας να αναδείξει το αναξιοποίητο μνημειακό πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας καλλιεργώντας συγχρόνως την τέχνη της φωτογραφίας με δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο, διοργάνωσε τον 1ο Μανδακάσειο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016 με θεματικό αντικείμενο τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού.

Η διάκριση αυτή είναι σημαντική για το σχολείο, γιατί μπορεί να αποδείξει ότι όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά έχοντας την κατάλληλη καθοδήγηση και εκπαίδευση μπορούν να διακριθούν σε κάποιο τομέα και να τα καταφέρουν στη ζωή τους.

Συμμετείχε το τμήμα γραφιστικής του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου, στα πλαίσια του μαθήματος της ηλεκτρονικής επεξεργασίας και εικόνας, μαζί με την τάξη της Β γυμνασίου στο πλαίσιο του προγράμματος αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα: «φωτογραφία», με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Βαρβέρη Ελευθερία.

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο διακρίθηκε με:

2ο Πανελλαδικό Μαθητικό Βραβείο: Κωστή Δέσποινα Β τάξη – Ιωάννινα
Α/Α: 69 - Τίτλος: Κοιτάζοντας ψηλά



Α’ Ευαρέσκεια: Νικολάου Κωνσταντίνος Δ τάξη – Ιωάννινα
Α/Α: 77 Τίτλος: Μουσείο αργυροτεχνίας τείχη εσωτερικά

Έπαινος: Βρύσης Αναστάσιος Δ τάξη - Ιωάννινα
Α/Α: 62 Τίτλος: Καμινάδες



Έπαινος: Τριανταφύλλου Ραφαέλα Β τάξη – Ιωάννινα
Α/Α: 80 Τίτλος: Γλυπτό παραλίμνιο

Συνολικά συμμετείχαμε με 6 μαθητές και 19 φωτογραφίες, οι οποίες λήφθηκαν κατά την διάρκεια σχολικών εκπαιδευτικών εκδρομών.

Η Διευθύντρια

Χατσίδου Αφροδίτη

Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ιωαννίνωνδιαγωνισμός φωτογραφίας
Keywords
Τυχαία Θέματα