Ευχαριστήρια επιστολή για τα εκλογικά αποτελέσματα στο σύλλογο ΠΕ Ιεράπετρας

Ως Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές, που εμπιστεύθηκαν την αδέσμευτη παράταξή μας και την ανέδειξαν πρώτη δύναμη στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους αντιπροσώπους στη ΔΟΕ:

Ψήφισαν: 194 Έγκυρα 178

1ηΔύναμη: ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ με 117 ψήφους και ποσοστό

65,73 % - εκλέγει

1 αντιπρόσωπο στη Γ. Σ. της ΔΟΕ

Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση (Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις) με 61 ψήφους, 1 αντιπρόσωπο στη Γ. Σ. της ΔΟΕ και ποσοστό 34,26 %

Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε αδιάκοπα τον αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των Εκπαιδευτικών και την υπεράσπιση της Δημόσιας και Δωρεάν Εκπαίδευσης.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίζουμε να καταθέτουμε προτάσεις πάντα μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες του Κλάδου για την ποιοτική αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου και συνάμα να παλεύουμε για τα δίκαια αιτήματα του εκπαιδευτικού κινήματος.

Με την ίδια πίστη στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε αλλά και με τη μαχητικότητα που μας διακρίνει, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας αλλά και όλα τα μέλη και οι φίλοι της κίνησής μας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ενωμένοι στα κοινά μας προβλήματα, για ένα ουσιαστικό και πραγματικά δημοκρατικό δημόσιο σχολείο.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ–ΑΓΩΝΑΣ –ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ενωτική κίνηση εκπαιδευτικών ΠΕΣύλλογος ΠΕ Ιεράπετραςεκλογικά αποτελέσματαΕκλογές ΔΟΕ86η ΓΣ ΔΟΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα