Δύο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για 10.000 ανέργους

Εργασία

Ένα νέο πρόγραμμα για 7.000 νέους ελεύθερους επαγγελματίες ηλικίας έως 35 ετών και ένα παλαιό, που λόγω μεγάλης ζήτησης επεκτείνεται, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ. Με την ανεργία να σπάει το ένα θλιβερό ρεκόρ μετά το άλλο, τους επιστήμονες να επισημαίνουν ότι το ποσοστό θα ξεπεράσει το 31% μέσα στο 2014 και την κυβέρνηση να ψάχνει τρόπους ανακατανομής κονδυλίων προκειμένου να τεθούν στη μάχη κατά της ανεργίας όσο το δυνατόν περισσότερα κονδύλια, οι ελπίδες όλων πέφτουν πάνω στα όποια προγράμματα

του ΟΑΕΔ. Κυρίως βέβαια, η ηγεσία του Οργανισμού επιδιώκει τον σχεδιασμό ή - όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση - την επέκταση προγραμμάτων που θα έχουν «ζήτηση» στην αγορά.

Διαβάστε τη συνέχεια της αγγελίας ΕΔΩ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την"εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "proson.gr". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected].

Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςεργασίαproson.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα