Δύο κορυφαία Μεταπτυχιακά του τμήματος Πληροφορικής του Παν.Πειραιά

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το κορυφαίο τμήμα Πληροφορικής Ελληνικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, οργανώνει και λειτουργεί δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, το ΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» και το ΠΜΣ «Πληροφορική».

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» έχει ως αντικείμενο την συντονισμένη ανάπτυξη και οργάνωση των κατευθύνσεων της επιστήμης της Πληροφορικής και ειδικότερα

αυτών που αφορούν σε τομείς υψηλής προτεραιότητας.

Τα «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» θεραπεύουν τα προηγμένα ζητήματα της τεχνολογίας και επιστήμης στο χώρο της Πληροφορικής. Το περιεχόμενο και η φυσιογνωμία του Προγράμματος έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ιδιαίτερες επιστημονικές ανάγκες που προκαλεί η ταχύτατη εξέλιξη της Πληροφορικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα μαθήματα κορμού, τα μαθήματα κατεύθυνσης και τα κατ' επιλογήν μαθήματα έχουν επιλεγεί ώστε να προσφέρουν στο μεταπτυχιακό φοιτητή την ειδίκευση που απαιτούν οι πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα της Πληροφορικής, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της σύγχρονης οικονομίας.

Οι αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό είναι ανοικτές έως 18.09.2017 - Δείτε εδώ την προκήρυξη


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Πληροφορική» έχει ως αντικείμενο την άρτια και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση αποφοίτων τμημάτων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ διαφόρων επιστημονικών ειδικοτήτων στις αρχές και μεθοδολογίες εφαρμογής της σύγχρονης επιστήμης της Πληροφορικής,

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Πληροφορική» θεραπεύει σύγχρονα ζητήματα τεχνολογίας και εφαρμογών της επιστήμης της Πληροφορικής σε άλλες σύγχρονες επιστήμες. Το περιεχόμενο και η φυσιογνωμία του προγράμματος έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ιδιαίτερες επιστημονικές ανάγκες που προκαλεί η ταχύτατη εξέλιξη της Πληροφορικής και των εφαρμογών της σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Οι αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό είναι ανοικτές έως 18.09.2017 - Δείτε εδώ την προκήρυξη

Πανεπιστήμιο Πειραιάμεταπτυχιακά
Keywords
Τυχαία Θέματα