Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης: Η ακύρωση των σεμιναρίων των στελεχών συνεχίζεται

Tweet

Τη διάθεσή τους να φτάσουν μέχρι το τέλος τον αγώνα τους ενάντια στα σεμινάρια των στελεχών εκπαίδευσης για την αξιολόγηση, δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο διδασκαλικός σύλλογος Ξάνθης.

Ενωμένοι συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας για την ακύρωση των σεμιναρίων των στελεχών εκπαίδευσης για την αξιολόγηση-χειραγώγηση.

Χαιρετίζουμε και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την αποφασιστικότητα των διευθυντών και υποδιευθυντών των μειονοτικών σχολείων

να μη συμμετάσχουν στα σεμινάρια, δηλώνοντας όλοι απεργία, αλλά και τη στήριξη των συναδέλφων μας που με τη μαζική τους παρουσία στάθηκαν στο πλευρό των στελεχών συμμετέχοντας σε 3ωρη στάση εργασίας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με την ίδια αποφασιστικότητα να ακυρώσουμε και πάλι στην πράξη τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και την εφαρμογή της αξιολόγησης που μοναδικό στόχο έχει την κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων, τη μισθολογική-βαθμολογική καθήλωση και τις απολύσεις των εκπαιδευτικών.

Καλούμε:

Τους Διευθυντές των σχολείων να μην πάρουν μέρος στα σεμινάρια αξιολόγησης και να αγωνιστούν ενάντια στην εφαρμογή της.

Τους συναδέλφους μας να βρίσκονται καθημερινά και για όσο διαρκούν τα σεμινάρια έξω από το χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ενεργοποιούμε την απόφαση της ΔΟΕ για συνεχείς 3ωρες στάσεις εργασίας (8-11 π.μ) και για όλες τις μέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

Tags: Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθηςσεμινάρια επιμόρφωσης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα