Διαμαρτυρία επιτηρητών εξεταστικού κέντρου Ιθάκης

Ανακοινώσεις

Διαμαρτυρία

Οι επιτηρητές του εξεταστικού κέντρου Ιθάκης εκφράζουμε την αγανάκτησή μας απέναντι στις στρατιωτικού τύπου διαδικασίες που έχουν υιοθετηθεί τις τελευταίες μέρες από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα των εξετάσεων, κληθήκαμε όλοι οι επιτηρητές του εξεταστικού κέντρου Ιθάκης (αν και χρειαζόταν μόνο οι τρεις) από την Κεφαλονιά όπου διαμένουμε, να μεταβούμε στην Ιθάκη με την πρόφαση να ενημερωθούμε σχετικά με τη διαδικασία της επιτήρησης. Εξαιτίας μάλιστα της πιθανής κακοκαιρίας, η μετάβαση έγινε από την προηγούμενη

και αφού ενημερωθήκαμε στις 15.00, μία ώρα μόνο πριν τον απόπλου. Μετά από απαίτησή μας τα έξοδα της μετακίνησης, διαμονής και διατροφής μας καλύφθηκαν (άγνωστο πώς, εν μέσω κρίσης…) και τελικά χρειάστηκε να καλύψουμε οι ίδιοι μόνο κάποια προσωπικά μας έξοδα. Την Παρασκευή στις 16.00 και πριν ακόμα επιστρέψουμε στον τόπο κατοικίας μας, ενημερωθήκαμε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ότι την Δευτέρα θα πρέπει να μεταβούμε και πάλι όλοι στην Ιθάκη. Όλες αυτές οι μετακινήσεις γίνονται με προφορικές οδηγίες και χωρίς καμία γραπτή απόφαση μετακίνησης, όπως προβλέπεται.

Διαμαρτυρόμαστε

για αυτή την παράλογη και ανεξήγητη δοκιμασία στην οποία έχουμε υποβληθεί. Η παρουσία μας στο εξεταστικό κέντρο είναι άσκοπη, εφόσον δεν προσφέρουμε καμία υπηρεσία και είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται στα πλαίσια της πολιτικής επιστράτευσης των εκπαιδευτικών.

Ζητάμε

να ανακληθεί η οδηγία με βάση την οποία μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών της Κεφαλονιάς μετακινείται με δικά του έξοδα χωρίς κανέναν λόγο.

Απαιτούμε

να αρθεί η επιστράτευση που καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας στα σχολεία και την Ελληνική κοινωνία.

Οι επιτηρητές

Αικατερίνη Λαμπροπούλου

Ελένη Χριστοδουλή

Μαρίνα Τάσση

Βασίλειος Πάλλης

Κωνσταντίνος Μαυρογιάννης

Tags: επιτηρητές εξεταστικού κέντρου Ιθάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα