Διάφορες θέσεις εργασίας σε Δήμους


Την Δευτέρα, 26 Μαρτίου, εκπνέει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό του Δήμου Ιωαννιτών, όπου θα προσληφθούν 15 εποχικοί υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι θέσεις κατανέμονται σε δύο ειδικότητες ως εξής:

- ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και Απορριμμάτων, δέκα θέσεις, και
- ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, πέντε θέσεις.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο 26510 64107.

Κοινωνική Προστασία Κέρκυρας

Αμεσα θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις 15 θέσεις εποχικού προσωπικού που προκήρυξε ο Οργανισμός

Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας. Τις θέσεις θα καταλάβουν πτυχιούχοι ΤΕΙ και απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις ακόλουθες τέσσερις ειδικότητες:

- ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, επτά θέσεις,
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τρεις θέσεις,
- ΔΕ Μαγείρων, τρεις θέσεις, και

- ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, δυο θέσεις. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στα τηλέφωνα 26610 22989 και 81873.

15 εργάτες στον Πειραιά

Τον καθορισμό της προθεσμίας για αιτήσεις αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι για τις 15 θέσεις εργατικού προσωπικού που θα καλύψει ο Σύνδεσμος Δήμων Πειραιά και Δυτικής Αττικής για την ίδρυση κοινού κοιμητηρίου. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 15 Εργάτες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης με συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και θα μοριοδοτηθούν βάσει της εντοπιότητας, του χρόνου ανεργίας και της προϋπηρεσίας τους. Επίσης, θα ληφθούν υπόψη και κοινωνικά κριτήρια, όπως η ιδιότητα των υποψηφίων ως γονέων ή μελών πολύτεκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών, αλλά και ο αριθμός των ανήλικων -εφόσον υπάρχουν-τέκνων. Πληροφορίες στο 210 4010325.

Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού

Μόλις ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού για την πρόσληψη τεσσάρων εποχικών υπαλλήλων με συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών. Τις θέσεις θα καταλάβουν απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις εξής τρεις ειδικότητες:

- ΔΕ Διοικητικών, δύο θέσεις,
- ΔΕ Τεχνίτη Οικοδομών, μία θέση, και
- ΔΕ Πλακά, μία θέση.

Πληροφορίες στο 213-2014759.

19 στην Κηφισιά

Δεκαεννέα θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Δημήτρης Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι εξής:

- ΥΕ Καθαριστών, τρεις θέσεις,
- ΠΕ Υπευθύνων Επικοινωνίας και ΜΜΕ, δύο θέσεις,
- ΤΕ Νοσηλευτών, δύο θέσεις,
- ΔΕ Οδηγών Βουνού, δύο θέσεις,
- ΔΕ Οδηγών Ράφτινγκ, δύο θέσεις, και
- ΥΕ Εργατών - Μεταφορέων, δύο θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 210 8080527.

Βρεφονηπιοκόμοι στον Αγιο Νικόλαο

Αμεσα θα πρέπει να υποβληθούν αιτήσεις και δικαιολογητικά στον διαγωνισμό του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου για επτά θέσεις εποχ

Keywords
Τυχαία Θέματα