ΔΑΚΕ ΔΕ καθηγητών Περιστερίου

Ανακοινώσεις

Περιστέρι 31-05-2013

ΔΑΚΕ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Προς : Α΄ΕΛΜΕ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ

Κοιν.: Σχολεία της Α΄ΕΛΜΕ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει παρέλθει προ πολλού το χρονικό διάστημα που ρητά προβλέπει το άρθρο 18 παρ. 6 του καταστατικού μας : «Σε περίπτωση που παραιτούνται μέλη του ΔΣ λιγότερα μεν από τρία αλλά αρνούνται ισάριθμα αναπληρωματικά να τα αναπληρώσουν , τότε με πρόταση του ΔΣ συγκαλείται από το εποπτικό συμβούλιο

έκτακτη γενική συνέλευση , το αργότερο σε δύο μήνες για να εκλέξει το νέο ΔΣ ,κατά αναλογία και με το άρθρο 20 παρ. 6 του καταστατικού της ΟΛΜΕ που ορίζει : Σε περίπτωση που παραιτούνται ή εκπίπτουν µέλη του ∆Σ περισσότερα από 6 ή λιγότερα από 7, αλλά αρνούνται ισάριθμα αναπληρωματικά να τα αναπληρώσουν, τότε σε πρόταση του ∆.Σ. συγκαλείται από την Ελεγκτική Επιτροπή Έκτακτο Συνέδριο, το αργότερο εντός δύο µηνών, για να εκλέξει το νέο ∆.Σ. Στο ενδιάμεσο διάστηµα τα εναπομένοντα µέλη του επιµελούνται τις κατεπείγουσες και ανεπίδεκτες αναβολής υποθέσεις της ΟΛΜΕ περιοριζόµενα όµως στην ενέργεια των εντελώς απαραίτητων πράξεων.»

Κατόπιν τούτου

Σας γνωρίζουμε ότι από τούδε και στο εξής κανένα στέλεχος της παράταξής μας από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ δεν μπορεί να συμμετέχει στο παράνομο πλέον ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ.

Με εκτίμηση

Tags: ΔΑΚΕ ΔΕ καθηγητών Περιστερίου
Keywords
Τυχαία Θέματα