Αύριο ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός

Αύριο ανακοινώνεται σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η αλλαγή χαρτοφυλακίου για τους Σκουρλέτη, Δρίτσα ενώ στην κυβέρνηση φαίνεται να μπαίνουν Μητρόπουλος, Μπαλάφας, Ρομπόλης και Βαρεμένος.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο υπουργοποίησης προσώπων ευρύτερης αποδοχής - Πληροφορίες για σαρωτικό ανασχηματισμό - Και σενάρια για εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ

Το πρώτο ανακάτεμα της

τράπουλας για αυτή την κυβέρνηση ξεκίνησε. Ας αρχίσουμε πρώτα από τα "σίγουρα'.

Δεδομένες θεωρούνται οι αντικαταστάσεις των Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη, καθώς και του Κώστα Ήσυχου από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Νίκος Χουντής και Νάντια Βαλαβάνη χωρίς να περιμένουν ψηφοφορίες και ανασχηματισμούς παρέδωσαν τις προηγούμενες μέρες τα χαρτοφυλάκιά τους.

Σε άλλα πόστα αναμένεται να βρεθεί ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης. Για αυτή την θέση ακούγεται το όνομα του Σάββα Ρομπόλη αλλά και του νυν αντιπρόεδρου της Βουλής και εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος.

Ακούγεται πως ο Πάνος Σκουρλέτης μπορεί να μετακινηθεί στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ή Υπουργείο Εσωτερικών, στην περίπτωση που ο Νίκος Βούτσης μετακινηθεί στο προεδρείο της Βουλής.

Αμετακίνητος στο υπουργείο Εξωτερικών θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Κοτζιάς

Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος πιθανότατα να χρειαστεί να βρεθεί στην εξαιρετικά δυσχερή θέση να ανακαλέσει επαναδιορισμούς στο Δημόσιο,

Χαρτοφυλάκια ακούγεται πως διεκδικούν τις τελευταίες ώρες η Όλγα Γεροβασίλη, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Βαρεμένος και Γιάννης Μπαλάφας.

Tags: ΑνασχηματισμόςΣΥΡΙΖΑκυβέρνηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα