ΑΣΕΠ: Πρόσληψη για τη θέση Γενικής Διεύθυνσης στο Υπ. Τουρισμού

Γνωστοποιείται ότι, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4369/27-2-2016 (ΦΕΚ 33 Α΄), αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Τουρισμού. Η θέση ευθύνης αφορά τη Γενική Διεύθυνση Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού.

Απαιτούμενα προσόντα:

Για την πλήρωση της θέσης προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Τουριστικής Πολιτικής, γίνονται αποδεκτά όλα

τα βασικά πτυχία ή διπλώματα οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής, περιλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και των προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.), σύμφωνα με το άρθρο 4 του Π.Δ.50/2001 του κλάδου ΠΕ Διοικητικός και /ή Οικονομικός ή οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.

Ειδικά για τους αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α), απαιτείται αποκλειστικά η βεβαίωση αποφοίτησης από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α) και όχι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών .

Επιθυμητά προσόντα

Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών συναφής με τα καθήκοντα της θέσης.

Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΑΣΕΠΥπουργείο ΤουρισμούΕπισυνάψεις: prokiryxi_asep.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα