Απόφοιτος Σχολής Οικονομικής Κατεύθυνσης στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Εργασία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.ΑΧ.) προτίθεται να καλύψει την Θέση Βοηθού Διαχειριστή Χρηματικού. Απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να έχει ο ενδιαφερόμενος

1. Απόφοιτος Πανεπιστημιακής Σχολής Οικονομικής Κατεύθυνσης.
2.3ετή τουλάχιστον εμπειρία σε ανάλογη Θέση
3. Άριστη γνώση μηχανογραφικών εφαρμογών Λογιστηρίου (γνώση του πακέτου «Οικονομικής Διαχείρισης Q της Prime UNISYSTEMS S.A.» είναι προαπαιτούμενη)
4. Ειδικότερα άριστη

γνώση και εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, ήτοι των: • ΠΔ113/2010 «Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες» • ΠΔ 205/98 «Κλαδικό Λογιστικό Σχέδιο ΝΠΔΔ» • Ν 2362/95 «Δημόσιο Λογιστικό - Έλεγχος Δαπανών κλπ» • Ν 2238/1994 «Κύρωση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος
5. Άριστη γνώση MS OFFICE
6. Έναρξη επαγγέλματος -Εγγραφή στον ΟΑΕΕ και δυνατότητα παροχής αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως προσκομίσουν αυτοπροσώπως Βιογραφικό Σημείωμα και Προσφορά τους στα Γραφεία της Ενώσεως επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 18Α στην Αθήνα, από την 01 η μέχρι και την 15η Ιαν 2013.

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα