Από την Ολλανδία στη Λάρισα με ταχυδρομείο... 100 χάπια έκσταση!

100 χάπια ecstasy από την Ολλανδία στη Λάρισα με το... ταχυδρομείο. Αυτό οδήγησε στη σύλληψη ενός 25χρονου από τη θεσσαλική πόλη, ο οποίος μάλιστα, προκειμένου να ξεφύγει, αντιστάθηκε και απώθησε αστυνομικό.

Ο 25χρονος συνελήφθη χθες (11/9/2017) το απόγευμα στη Λάρισα,

από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση.

Πιο αναλυτικά, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 25χρονος βρέθηκε να παραλαμβάνει από είσοδο πολυκατοικίας ένα φάκελο αλληλογραφίας με ψευδή στοιχεία παραλήπτη, ο οποίος περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με τα προαναφερόμενα ναρκωτικά δισκία, τύπου «ecstasy», και είχε σταλεί ταχυδρομικά από την Ολλανδία.

Στην κατοχή του νεαρού, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, καθώς και σε δύο οχήματά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός από τα 100 ναρκωτικά δισκία τύπου «ecstasy»:

- μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης,
- ένας τρίφτης με μικροποσότητα κάνναβης,
- ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (367,6) γραμμαρίων,
- ένα tablet,
- ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
- δύο κινητά τηλέφωνα και
- το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

χάπιαναρκωτικάΟλλανδίαΛάρισανεαρόςΣύλληψη
Keywords
Τυχαία Θέματα