Απεργιακό δελτίο της Α ΕΛΜΕ Κορινθίας

Tweet Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΑΡΓΟΥΣ 17 - 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20 100ΤΗΛ. – FAX: 27410 26860 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 17-9-2013Email: [email protected]://aelmek.blogspot.comΑΠ 164

Το Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ενημερώνει τους συναδέλφους για τα εξής:

1. Η απεργία συνεχίζεται για 2η ήμερα με τα ίδια υψηλά ποσοστά συμμετοχής.

2.

Αύριο, Τέταρτη 18-9-2013, ξεκινούν απεργιακές κινητοποιήσεις και οι συνάδελφοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επιπλέον ξεκινά και η 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Η ΓΣΕΕ τέλος έχει προκηρύξει τετράωρη στάση εργασίας. Έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση δάσκαλων – καθηγητών στις 10:30 το πρωί, στο «στέκι» των εκπαιδευτικών που λειτουργεί από την προηγούμενη εβδομάδα στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως απέναντι από την Εθνική Τράπεζα.

Στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Συλλόγου Γονέων Γ/σίου – Λυκείου Λουτρακίου εκπροσώπων σωματείων και του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.

3. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραβρεθεί στον αποκλεισμό του κτηρίου της Περιφερειακής Δ/σης Εκπ/σης στην Τρίπολη που διοργανώνεται, με πρωτοβουλία της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας και συμμετοχή όλων των ΕΛΜΕ της περιφέρειας Πελοποννήσου, την Πέμπτη 19-9-2013.

Στη συνεχεία και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής Γενική Συνέλευση των μελών της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με θέμα: «εκτίμηση της κατάστασης - συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου».

Το απόγευμα στο «στέκι» των εκπαιδευτικών 9.00 μ.μ. μουσική βραδιά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΠΙΚΕΛΗΣ Tags: A' ΕΛΜΕ Κορινθίας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα