Απειλεί ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ να καλέσει τα ΜΑΤ και να κλείσει τη Σχολή

Μετά τον φορτσάκη και Αχιλλέας Ζαπράνης πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απειλεί να φέρει τα ΜΑΤ να εμποδίσουν φοιτητές που θέλουν να κάνουν Γενική Συνέλευση.

Γενική Συνέλευση έχουν καλέσει για σήμερα οι φοιτητές του ΠΑΜΑΚ, παρά την με κάθε τρόπο παρεμπόδιση τους από την ΔΑΠΝΔΦΚ που έλέγχει τον σύλλογο της σχολής αλλά και από τον ίδιο τον Πρύτανη. Ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αχιλλέας

Ζαπράνης έδωσε ρητή εντολή στους φύλακες της σχολής να κλειδώσουν την αίθουσα που θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση και να παραμείνει κλειστεί με απότερο σκοπό να παρεμποδιστεί η διεξαγωγή της.

Οι φοιτητές που βρήκαν κλειστή την αίθουσα απευθύνθηκαν στους φύλακες οι οποίοι τους έδωσαν την απάντηση ότι με εντολή του Πρύτανη είναι και θα παραμείνει κλειστή η αίθουσα για σήμερα (άλλη αίθουσα διαθέσιμη δεν υπήρχε καθώς το χωροταξικό πρόβλημα στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι πολύ μεγάλο).

Αντιπροσωπεία των φοιτητών ανέβηκε στο γραφείο του Πρύτανη και ζήτησε να ανοίξει την αίθουσα ώστε να διεξαχθεί η Συνέλευση. Η απάντηση του Πρύτανη ήταν πως σε περίπτωση που παραβούν την εντολή του για την χρήση της αίθουσας για την Γενική Συνέλευση αυτός θα καλέσει τα ΜΑΤ.

Tags: ΠΑΜΑΚπρύτανης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα