Αντιφασιστικό Μέτωπο Παιδείας: Συνάντηση συνέλευση στα γραφεία της ΟΛΜΕ

Tweet

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11, 6μμ, στην ΟΛΜΕ

Το μεγάλο αντιφασιστικό κίνημα που αναπτύχθηκε μετά τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα έδειξε τον τρόπο για να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με το φασισμό. Η δύναμη του κινήματος αυτού οδήγησε στις εξελίξεις με τις διώξεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής. Παρά τις διώξεις όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε την καταπολέμηση του φασισμού στην κυβέρνηση

που τόσο καιρό άφηνε ανεξέλεγκτη τη δράση της ναζιστικής συμμορίας. Πρέπει το αντιφασιστικό κίνημα να συνεχίσει τη δράση του για να εξαφανίσει το φασιστικό δηλητήριο που συνεχίζει να χύνεται. Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε και στους χώρους της παιδείας όπου η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να προσπαθεί να «βάλει πόδι».

Το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ καλεί την Κυριακή 24/11 στις 6μμ στην ΟΛΜΕ (Κορνάρου 2 & Ερμού, Σύνταγμα) εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς σε συνάντηση για να συζητήσουμε πώς μπορούμε όλοι μαζί πώς μπορούμε να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τη δράση μας απέναντι στη φασιστική απειλή.

* Στη συνέλευση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του ΚΕΜΕΤΕ ΟΛΜΕ και του 18 ΑΝΩ, για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με δράσεις ενάντια στο φαινόμενο του ρατσισμού στα σχολεία.

Tags: Αντιφασιστικό Μέτωπο Παιδείας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα