Ανοιχτό κάλεσμα του Γ. Καμίνη στους ψηφοφόρους της ΧΑ

Tweet

«Απευθυνόμαστε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής», δήλωσε ο νυν δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στη Web-TV του Αθηναϊκού Πρακτορείου, την Πέμπτη. Ο Γ. Καμίνης ενώ μέχρι την Τετάρτη υποστήριζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει «αντιμνημονιακά το μάτι στη Χρυσή Αυγή και την ίδια ώρα κλείνει το άλλο μάτι στους μετανάστες», σήμερα αναιρεί ότι έχει

πει και καλεί ακόμα και τους ψηφοφόρους της ΧΑ να τον ψηφίσουν.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι, απευθύνει κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους όλων των πολιτικών χώρων, ακόμη και της Χρυσής Αυγής:

Διευκρινίζει ότι καλεί τους συγκεκριμένους ψηφοφόρους να δουν «ποιος έχει παλέψει για τα συμφέροντα της πόλης, ποιοι ανοίγουν μια προοπτική για την Αθήνα».

Και προσθέτει ότι καλεί αυτούς τους ψηφοφόρους «να έρθουν αυτοί στις θέσεις τις δικές μας, διότι δεν θα προσχωρήσουμε εμείς στις θέσεις της Χρυσής Αυγής». Και καταλήγει: «Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους. Απευθυνόμαστε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ευθαρσώς.

Αλλά με μια διαφορά σε σχέση με τους άλλους. Δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά. Απευθυνόμαστε, παραμένοντας πιστοί στις θέσεις και στις αρχές μας. Προσπαθούμε να φέρουμε τους ψηφοφόρους σε μας, να πιστέψουν σε μας και όχι εμείς να προσχωρούμε σε θέσεις αντιπάλων προκειμένου να αλιεύσουμε κάποιους ψηφοφόρους».

Πηγή: stokokkino.gr

Tags: αυτοδιοικητικές εκλογέςαυτοδιοικητικέςΓιώργος Καμίνης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα