Ανατροπή δεδομένων με τον φοιτητή στην Κάλυμνο - Από πτώση προήλθε ο θάνατος

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο 21χρονος Νίκος Χατζηπαύλου δεν δολοφονήθηκε αλλά, όπως φαίνεται, έπαθε ένα μοιραίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος του άτυχου φοιτητή κατά τα φαινόμενα επήλθε από πτώση (υπενθυμίζεται ότι είχε πάει για ποδήλατο σε γνωστό αναρρηχητικό βράχο) η οποία του προκάλεσε πολλαπλές εσωετερικές και εξωτερικές κακώσεις.

Ωστόσο, ο θάνατός του δεν ήταν ακαριαίος, χωρίς, όμως, αυτή τη στιγμή ο ιατροδικαστής να είναι σε θέση να διευκρινίσει ύστερα από πόσες ώρες ακριβώς άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος νέος.

Γιατί δεν εντοπίστηκε γρήγορα από

τις αρχές

Στο ερώτημα γιατί οι αρχικές έρευνες απέβησαν άκαρπες, τη στιγμή μάλιστα που το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του είχε εξεταστεί ενδελεχώς, πιθανότητα ο φοιτητής είχε πέσει σε κάποια εσοχή του βράχου και από τη βροχή, τον αέρα κτλ. η σορός του παρασύρθηκε και μετακίνηθηκε.

Την ίδια ώρα ερευνάται αν ο ίδιος ο 21χρονος να επιχείρησε να μετακινηθεί όταν ήταν ακόμη εν ζωή αλλά βαριά τραυματισμένος, ωστόσο το εν λόγω σενάριο συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες.

Ο φοιτητής είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου όταν έφυγε από το σπίτι της μητέρας του λέγοντάς της ότι πάει μια βόλτα με το ποδήλατο. Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Η σορός του ανακαλύθφηκε το απόγευμα του Σαββάτου από έναν έφηβο που έπαιζε στην περιοχή και ενημέρωσε εν συνεχεία τις αρχές.

Κάλυμνοςφοιτητήςατύχημαποδηλασία
Keywords
Τυχαία Θέματα