Ανάρτηση πινάκων μοριοδότησης υποψηφίων για προεπιλογή για τη θέση αν. Δ/ ντή στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Μονάχου

«Ανάρτηση πινάκων: α) προσωρινού αξιολογικού μοριοδότησης υποψηφίων για προεπιλογή για τη θέση αν. Δ/ ντή στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Μονάχου μετά τη συνέντευξη και β) απορριφθέντων, λόγω μη προσέλευσης στη διαδικασία των συνεντεύξεων»

Σε εκτέλεση των παραγράφων 13, 15 και 16 του άρθρου 5 της Φ. 821/74513 /Η2/ 8-5-2017 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1742 τ. Β΄/19-5-2017), όπως ισχύει, ανακοινώνουμε: Α) Προσωρινό αξιολογικό πίνακα υποψηφίων στον οποίο παρατίθεται το σύνολο των μονάδων που προκύπτουν από τα μοριοδοτούμενα στοιχεία, την προφορική συνέντευξη και την εξέταση των ξένων γλωσσών, και Β) Πίνακα απορριφθέντων, λόγω μη προσέλευσης στη διαδικασία των συνεντεύξεων.

Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα ένστασης μέσα σε τρεις (03) εργάσιμες μέρες από την επόμενη της ανάρτησης ήτοι μέχρι και την Τετάρτη 20-12-2017. Η ένσταση κατατίθεται αποκλειστικά με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση dipode2@minedu.gov.gr.

Το έγγραφο σε μορφή PDF

πίνακες μοριοδότησηςΕυρωπαϊκό Σχολείο ΜονάχουΥπουργείο ΠαιδείαςΕπισυνάψεις: 15_12_17_prosorinos_axiologikos_pinakas_katopin_synenteyxis_proepilogis_ypopsifion_gia_a._dieythynti_sto_monaho.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα