Αναλυτικός πίνακας κενών / πλεονασμάτων στο ΠΥΣΔΕ Δυτικής Αττικής, των αιρετών Κώστα Λουμιώτη και Απόστολου Ξυδά

Tweet

Είναι γνωστό σε όλους τους εκπαιδευτικούς ότι τα υπηρεσιακά συμβούλια περιφερειακά και κεντρικά, στα οποία την πλειοψηφία κατείχαν και κατέχουν οι διοικητικοί, διορισμένοι από την εκάστοτε κυβέρνηση παρέα με τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές, αυτά τα υπηρεσιακά συμβούλια υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική.

Η χρεωκοπία των συνδικαλιστικών παρατάξεων του δικομματισμού και η συνεχώς διευρυνόμενη εκλογή αιρετών εκπροσώπων που δεν συμβιβάζονται,αλλά αποκαλύπτουν

τις ρουσφετολογικές αδιαφανείς διαδικασίες της διοίκησης είναι μια πραγματικότητα. Αυτή οδηγεί σταδιακά στην συρρίκνωση των αρμοδιοτήτων των ΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ-ΚΥΣΔΕ από τις κυβερνήσεις. Αφαίρεσαν την αρμοδιότητα τους ως πειθαρχικά συμβούλια, ούτε λαμβάνουν υπ΄όψη τους τις εισηγήσεις τους για την πραγματοποίηση των μεταθέσεων.

Επικαλούνται όμως οι κυβερνώντες την ανισομερή κατανομή των εκπαιδευτικών, που είναι δικό τους δημιούργημα, για να παρουσιάσουν πλήθος υπεράριθμων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα την ανάγκη πρόσληψης χιλιάδων αναπληρωτών με ΕΣΠΑ. Προφανώς, την πρόσληψη μονίμων εκπαιδευτικών την έχουν ξεχάσει μαζί με το σοσιαλιστικό τους παρελθόν οι μεν, και το λαϊκό δεξιό τους προφίλ οι δε- αμφότεροι κάτω από τις διαταγές των Ε.Ε-ΔΝΤ-ΟΟΣΑ. Κληθήκαμε λοιπόν , στο συμβούλιο τη Δευτέρα 30-06-14 να επικυρώσουμε τα κενά για τις μεταθέσεις , προϊόν και αυτά της εκπαιδευτικής πολιτικής των συγχωνεύσεων , της αύξησης του ωραρίου και των πολυπληθών τμημάτων. Μειοψηφήσαμε οι δύο αιρετοί με 2-2, αποτέλεσμα της διπλής ψήφου του προέδρου, και πέρασε η εκτίμηση του ΠΥΣΔΕ Δυτικής Αττικής, που επισυνάπτεται.

Η καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των μεταθέσεων και στην συνέχεια των υπηρεσιακών μεταβολών που θα προκύψουν, θα οδηγήσει χιλιάδες συναδέλφους , στην διάρκεια των διακοπών να βρίσκονται συνεχώς στο διαδίκτυο. Θα προτείνουμε γι’αυτό στο συμβούλιο να ισχύσουν όλες οι προβλεπόμενες προθεσμίες από τα ΠΔ που διέπουν τις υπηρεσιακές μεταβολές στο μέγιστο δυνατό.

Επειδή εκτιμάμε ότι στόχος τους είναι οι οργανικές του ΙΟΥΝΙΟΥ και οι λειτουργικές του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ υπηρεσιακές μεταβολές να γίνονται από το my-school με αδιαφάνεια, σας καλούμε σε συσπείρωση γύρω από τα σωματεία μας . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΔ 28 / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ−ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝΟΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ .

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΞΥΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΤΗΛ.6977093009-2102470959 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ-

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΘ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΩΝ

ΤΗΛ.2105547846

6977685471

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό πίνακα των αιρετών

Tags: ΠΥΣΔΕ Δυτικής ΑττικήςΚώστας ΛουμιώτηςΑπόστολος ΞυδάςκενάΕπισυνάψεις: pinakas_kenon_dytikis_attikis_2014.xls Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα