Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω των εκλογών

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣΕΘΝΟΣ 25/5/2012 Παράταση στην ημερομηνία των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων των μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου λόγω των εκλογών αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας.

Παράταση

στην ημερομηνία των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων των μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου λόγω των εκλογών αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας.

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α\' και Β\' τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. καθώς επίσης και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ\' τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012. Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α\', Β\' και Γ\' τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. καθώς επίσης και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ\' τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012. Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ\' τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Δ\' τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα