Αγρονόμοι Τοπογράφοι ή Πολιτικοί Μηχανικοί από το ΑΠΘ

Εργασία

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Accessibility improved at border CROSsings for the integration of South East Europe (ACROSSEE)” (Βελτίωση της προσπελασιμότητας στις συνοριακές διελεύσεις για την ολοκλήρωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης), το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (South East Europe

Transnational Cooperation Programme - SEE) και από Εθνικούς Πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Χρίστο Ν. Ταξιλτάρη, Καθηγητή του Τμήματος Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών, προτίθεται να αναθέσει σε 3 άτομα, για διάστημα έως 20 μηνών (με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω έργου), και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 150.000€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:..

Αναλυτικά η προκήρυξη

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

Keywords
Τυχαία Θέματα