Άγριο ξύλο στη ζούγκλα του Πανθεσσαλικού μεταξύ Αεκτζίδων και Παοκτζίδων - Βομβαρδισμένο τοπίο

20-30 οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια με αποτέλεσμα να πέσουν πολλά δακρυγόνα.

Εως τώρα οι εικόνες δείχνουν την πραγματοποίηση μαχών οπαδών των δύο ομάδων και των αστυνομικών εκτός γηπέδου πριν την έναρξη της αναμέτρησης .

Οι συγκρούσεις έγιναν σώμα με σώμα εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στην αερογέφυρα που ενώνει δύο κερκίδες.

Η ατμόσφαιρα στο στάδιο και στην πόλη κατά

τη διάρκεια του αγώνα ήταν αποπνικτική από τα δακρυγόνα, ενώ στον κενό χώρο μεταξύ των κερκίδων των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα η πόλη του Βόλου θύμιζε φρούριο, αφού σε κάθε στενό σχεδόν υπήρχαν αστυνομικοί και κλούβες.

Όπως αναφέρει και το e-thessalia.gr στο Νοσοκομείο Βόλου έχουν μεταφερθεί τουλάχιστον 10 τραυματίες από τις συμπλοκές στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας οπαδός φέρει σοβαρό τραύμα στον πνευμονοθώρακα. Στα επείγοντα του Νοσοκομείου είχε αυξηθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες οπαδούς και των δυο ομάδων που τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο ιατρείο του γηπέδου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κάποιοι οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο καθώς έπρεπε να κάνουν ράμματα.

Σε δηλώσεις της η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλική Αυγέρη ανέφερε πως υπάρχουν και σοβαρά περιστατικά ανάμεσα στους τραυματίες. Έκανε λόγο για θλαστικά τραύματα στο κεφάλι σε οπαδούς από πέτρες.

Η ίδια ανέφερε πως εξέτασε 30 τραυματίες και άλλα 30 περιστατικά εξετάστηκαν στο ιατρείο που έχουν στήσει οι Σαμαρίτες. «Έστελνα δύο δύο τα ασθενοφόρα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως και η ίδια ενημερώθηκε πως υπάρχει τραυματίας που έχει δεχθεί πλήγματα από μαχαίρι. «Στον Βόλο έρχονται άλλα δύο ασθενοφόρα από Λάρισα, ένα από Τρίκαλα και ένα από Καρδίτσα» πρόσθεσε.

Φωτογραφίες: eurokinissi

ΠΑΟΚΑΕΚΒόλος
Keywords
Τυχαία Θέματα