Αγωνιστική Παρέμβαση Κορινθίας: Ολοι την Πέμπτη 18/4 στη ΓΣ- Εκλογές 23/4 για ΟΛΜΕ

Ανακοινώσεις

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συμμετέχουμε-στηρίζουμε το Δίκτυο

[email protected], 6936374902

Κόρινθος, 13/04/2013

ΩΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ;;; ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/04 ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/04 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΜΕ!

· To Νέο Μισθολόγιο μάς τσάκισε, αφαιρώντας μας

τουλάχιστον το 1/3 του εισοδήματός μας κάθε χρόνο ενώ χαράτσια και φόροι κάθε λογής μάς παραλύουν, αφού όλοι έχουμε κανονίσει τις υποχρεώσεις μας με βάση άλλα επίπεδα εισοδήματος.

· Στην Α/βάθμια καταργούνε ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΤΩΡΑ, 6.000 οργανικές και τμήματα. Θα γίνει επανυπολογισμός ΟΛΩΝ των οργανικών παντού, ενώ πάνε να περάσουν κλείσιμο σχολείων και ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ χιλιάδων εκπαιδευτικών. Ήδη 10.000 αναπληρωτές συνάδελφοί μας θα βρεθούν στο δρόμο.

· Καταργήσανε τις περιοχές μετάθεσης και του χρόνου θα γυρνάμε όλη την Κορινθία (τουλάχιστον). Οι μεταθέσεις είναι αδύνατες πλέον για όλους ενώ ήδη τις αποσπάσεις τις ξανακάνουν βυσματικές!

· Προωθούν την αύξηση του ωραρίου μας που είναι υψηλότερο του ευρωπαϊκού Μ.Ο., ενώ κινδυνολογούν και τρομάζουν τον κόσμο με το 8-2, παρότι ξέρουνε το νόμο πολύ καλά.

· Περάσανε νύχτα την αξιολόγηση, μεταξύ άλλων από ιδιώτες (!) και ξένες εταιρείες(!!). Κριτήρια οι επιδόσεις των παιδιών, η βαθμολόγησή μας από γονείς-μαθητές(!), το ήθος μας(!!!), κ.ά. Η αξιολόγηση συνδέεται πλέον με τη μισθολογική μας εξέλιξη.

· Βαφτίζουν επίορκο όποιον συνάδελφο δέχεται μια οποιαδήποτε ανώνυμη(!) αναφορά για οποιοδήποτε θέμα(!!!), τον βγάζουν σε αυτοδίκαιη αργία ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ και τον πάνε για απόλυση. Ασφάλεια-Χρυσή Αυγή-ΜΜΕ έχουν ήδη στοχοποιήσει και καταγγείλει δεκάδες προοδευτικούς και δημοκράτες συναδέλφους σε ΟΛΗ τη χώρα! Π.χ. στου Ζωγράφου συνάδερφος που τόλμησε να πάρει στα χέρια της ένα αντιρατσιστικό φυλλάδιο ΕΞΩ από το σχολείο καταγγέλλεται για «πολιτική δράση»! Στη Λέσβο συνάδερφος καταγγέλλεται για άσχετη, δηλαδή ΑΣΤΙΚΗ διαφορά και την βγάζουν, με βάση το Μνημόνιο 3, σε ΑΡΓΙΑ! Η καταστολή αυξάνεται συνεχώς και όποιος τολμά να αντιδράσει βαφτίζεται ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.

· Διαλύουν το Λύκειο με πανελλήνιες παντού που θα διώξουν τα παιδιά εκτός σχολείου ενώ υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο την Τεχνολογική Εκπαίδευση, μετατρέποντας με τη «μαθητεία» τα παιδιά της ΤΕΕ σκλαβάκια της κάθε «ημέτερης» ΜΚΟ. Δηλαδή, την ίδια ώρα που μιλάνε υποκριτικά για πολιτική «ενάντια στη βία», η πολιτική τους ευνοεί την απομόρφωση των παιδιών και τον εκφασισμό της κοινωνίας μας.

· Ενώ πληρώνουμε τις εισφορές μας, η περίθαλψη-πρόνοια ξεφτιλίζεται αφού ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει πλέον όλο και λιγότερα την ίδια στιγμή που η σύνταξή μας μαζί με το εφάπαξ όλο και μικραίνει. Όλες σχεδόν οι δημόσιες υπηρεσίες καταρρέουν αφού ξεπουλάνε τα πάντα, μέχρι και το ΝΕΡΟ! Στην Κορινθία δίνουν μπιρ-παρά τον Προαστιακό και άλλα «φιλέτα».

· Η χώρα μας παραδίδεται στα νύχια των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων στο όνομα ενός χιλιοπληρωμένου απεχθούς χρέους που δε δημιουργήσαμε εμείς αλλά τα λαμόγια που κυκλοφορούν όλα ελεύθερα ακόμα (κι ανενόχλητα από κάποιους θρασύδειλους…).

· Τώρα, μετά την Κύπρο, που απέδειξε τις αυταπάτες κάποιων για λύση μέσα στην Ευρωζώνη, πάνε να βάλουν χέρι στις καταθέσεις κι αργότερα, μέσω του ξεπουλήματος των τραπεζών, στα σπίτια μας και τις δουλειές μας!

Την ίδια ώρα που η ζωή μας καταστρέφεται, η πλειοψηφία ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αρκούνται σε 24ωρες εκτονωτικές απεργίες(!!!) χωρίς σχέδιο, μοιράζοντας κρατικά οφίτσια μαζί με την υπεύθυνη Αριστερά της ΔΗΜΑΡ, η δε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από τις κοινοβουλευτικές ευρωλάγνες αυταπάτες της πατώντας συνεχώς σε 2 βάρκες ενώ το ΠΑΜΕ παραπέμπει τα πάντα αόριστα στη «Λαϊκή Εξουσία» του μέλλοντος και ανάγει ως μέγιστο εχθρό κάθε άλλον αριστερό.

Ειδικότερα, η ΔΑΚΕ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τις προτάσεις της για «ενιαία» ψηφοδέλτια γιατί φοβάται να αποκαλύψει αυτό που είναι: ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ 100%. Μάλιστα, ξεχνά να αναφέρει ότι το ενιαίο ψηφοδέλτιο ισοδυναμεί με εκλογή αντιπροσώπων ΜΟΝΟ από την πρώτη παράταξη αλλά και το ότι ΑΡΝΗΘΗΚΕ το ενιαίο όταν της προτάθηκε το 2009, όπως και το να ψηφίσει το αντιπροσωπευτικό προεδρείο φέτος! Υποκριτές! Εν τω μεταξύ, ο υπαρχηγός της στον κλάδο σήμερα είναι Περιφερειάρχης ΠΕ-ΔΕ Αττικής, ενώ ο άλλος της ΔΟΕ διορίστηκε Διοικητής των ΕΛΤΑ! Στις Συνελεύσεις μιλάει μόνο για τις κρίσεις των διευθυντών και τον εθνομηδενισμό μας (!!!), με τριτοκοσμική ορολογία, λες και ζει σε άλλες εποχές… Τις απολύσεις που «δε θέλει» η ΔΑΚΕ, θα τις κάνει προφανώς μόνο ο Μανιτάκης της ΔΗΜΑΡ, όπως λένε, κι όχι η ΝΔ που στηρίζουνε και ψηφίζουνε….

Η ΠΑΣΚ το παίζει ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ, αλλά ξεχνά να αναφέρει ότι ειδικά στην ΟΛΜΕ δεν έχει ψηφίσει φέτος ΚΑΜΙΑ απεργιακή κινητοποίηση και μας σύρει πίσω από τους Παναγόπουλους. Μάλιστα, ενώ δηλώνουν ότι δεν έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ(!!), ο αρχηγός τους στην ΟΛΜΕ είναι ο επικεφαλής Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ!!! Σε πολλές περιοχές της χώρας (εκεί που δεν μπορεί να βγάλει εκπρόσωπο, αφού δε μπορεί να μαζέψει ούτε τους δικούς της…) δεν κατεβαίνει, ενισχύοντας τη ΔΑΚΕ, κι ετοιμάζοντας την ένωσή τους, μετά και την κυβερνητική σύμπραξη.

Και οι 2, εκούσια ή ακούσια όργανα του αντιπάλου μας, θέλουν ένα σωματείο νεκρό και το συνάδερφο βορά του κάθε αυταρχικού Διευθυντή και Προϊσταμένου και όμηρο της πελατειακής τους λογικής, μακριά από αξιοκρατία και διαφάνεια, όπως δείξανε άλλωστε και στο παρελθόν. Αυτοί όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όποιος τους στηρίξει θα είναι συνυπεύθυνος. Οι αντίπαλοί μας, στον πόλεμο αυτόν που βιώνουμε, θα προχωρήσουν μέχρι εκεί που θα τους το επιτρέψουμε. Αυτό ισχύει σε κάθε πόλεμο.

Εμείς, όμως, θα τους αφήσουμε να προελάσουν αμαχητί ή θα οργανώσουμε, με τη μαζική συμμετοχή μας σε ένα ΕΝΙΑΙΟ, ΖΩΝΤΑΝΟ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ-ΔΕ, την παρατεταμένη αντίδραση που χρειάζεται για να κερδίσουμε στο τέλος; Η ζωή μπορεί να αλλάζει, έστω και λίγο: ήδη καταφέραμε φέτος την έκπτωση στον Προαστιακό ενώ με το Πάμε Θέατρο στον Μπρεχτ δείξαμε ότι θέλουμε και έναν άλλον πολιτισμό, μακριά από τα τηλε-σκουπίδια τους!

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!

ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !

ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ,

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ,

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!

ΤΟΛΜΑΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ:

Ένα ενιαίο, ποιοτικό, 12χρονο, δημόσιο και δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά με αξιοπρεπείς συνθήκες για τους εκπαιδευτικούς, ενάντια στο σκοταδισμό και την αμορφωσιά, ενάντια στον ατομικισμό, ενάντια στην αναπαραγωγή των ταξικών φραγμών στα παιδιά μας, με αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Ένα άλλο σχολείο σε μια άλλη Ελλάδα!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

· ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

· ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ!

(1 εκπρόσωπος ανά 100 ψηφίσαντες)

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!

Tags: αγωνιστική παρέμβαση ΚορινθίαςεκλογέςΟΛΜΕΓενική συνέλευση
Keywords
εκλογες, ολμε, εκλογες 2012, ολμε, πεμπτη, μνημονιο 3, πεμπτη, τριτη, μισθολογιο, φοροι, σχολεια, δικη, δραση, μνημονιο, πανελληνιες 2013, τεε, μκο, εοπυυ, νερο, κυπρος, λύση, τραπεζες, απεργιες, δημαρ, συριζα, παμε, δακε, ψηφοδελτια, δοε, ΕΛΤΑ, ΠΑΣΟΚ, συμμετοχή, θεατρο, μπρεχτ, ξανα, ελπιδα, παιδια, σχολειο, σωματειο, κοινωνια, ελλαδα, ρολο, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια μμε, πανελληνιες 2011, βασεις πανελληνιων, βαθμολογιες πανελληνιων 2011, απολυσεις στο δημοσιο, ενιαιο μισθολογιο, ενιαιο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων, απεργια 1 δεκεμβριου, πανελληνιες 2012, μνημονιο 2, χρυση αυγη, πανελληνιες, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, απεργια γσεε, απεργια αδεδυ, τελος του κοσμου, κυπρος εκλογες, αξιολογηση, η ζωη, ξανα, κοινωνια, αποσπασεις, αναπληρωτες, αυγη, δοε, δουλεια, δωρεαν, μκο, μμε, νυχια, τεε, ωρα, αυξηση, αλληλεγγυη, βαρκες, βορα, γινει, γονεις, δακε, δημοσιο, δικη, διοικητης, εκουσια, εκπαιδευση, ελπιδα, εξελιξη, εφαπαξ, ζωη, ζωγραφου, ιδια, υπηρεσιες, ισχυει, λυκειο, λύση, μακρια, μπρεχτ, νεο μισθολογιο, νυχτα, παντα, ονομα, παιδια, παμε, ρολο, συνταξη, συμμετοχή, σπιτια, σχεδιο, σχολειο, σωματειο, τριτη, φυλλαδιο, χερι, χρυση, αδυνατες, ασφαλεια, δουλειες, ενωση, χωρα, ομηρο, οργανα, τηλε, χερια
Τυχαία Θέματα