Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Δυτ. Αθήνας: Ολοι στη Συγκέντρωση στη Διεύθυνση Γ Αθήνας 27/6

Ανακοινώσεις

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ - ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ και ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, 10 Πμ. ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ [ΘΗΒΩΝ 404]

Μετά το «διακανονισμό» ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους, είναι σίγουρο ότι ετοιμάζονται τα νέα πακέτα αντιλαϊκών μέτρων [νέες μειώσεις μισθών

και συντάξεων, κατάρρευση ταμείων, κατάργηση νοσοκομείων - σχολείων κλπ, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, διαθεσιμότητες και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων και καθηγητών, που με γκαιμπελίστικο τρόπο τους παρουσιάζουν σαν «πλεονάζοντες»].

Το δίπολο «τρομοκρατία – πλαστός εφησυχασμός», σε μεταβαλλόμενη κατά στιγμή αναλογία, συνεχίζεται από το Υπ. [κατ’ όνομα] Παιδείας μέχρι το τελευταίο γρανάζι του κυβερνητικού μηχανισμού [περιφερειακούς και διευθυντές εκπαίδευσης, διορισμένα μέλη ΠΥΣΔΕ και διάφορους «καλοθελητές» των φιλοκυβερνητικών παρατάξεων στην ΟΛΜΕ].

Ό,τι κι αν κάνουν, όποια καθησυχαστική φήμη κι αν διαδίδουν, είναι αδύνατο να κρύψουν ότι προωθούν πυρετωδώς νέα μέτρα που παράγουν υπεραριθμίες και επιδεινώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές. Η προηγούμενη παράσταση διαμαρτυρίας των 3 ΕΛΜΕ της Γ’ Αθήνας ήταν επιτυχημένη. Αντίστοιχα, να συμμετέχουμε όλη στη συγκέντρωση της Τετάρτης 26/6 για να αντιταχθούμε στην πολιτική των συμπτύξεων, των απολύσεων, των υποχρεωτικών μεταθέσεων, της διάλυσης της δωρεάν παιδείας.

Προετοιμάζουμε την κεντρική αναμέτρηση με την κυβέρνηση και την πολιτική της.

Δεν θα τους αφήσουμε να καταργήσουν τα κατακτημένα μας δικαιώματα στην ελευθερία, στη δουλειά και στη μόρφωση - Με τους αγώνες μας θα τα διεκδικήσουμε και θα τους νικήσουμε!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ – ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

25/6/2013

Tags: αγωνιστικές παρεμβάσεις δυτικής Αθήνας
Keywords
Τυχαία Θέματα