Αυτά είναι τα 36 μέλη της Γεν.Συνέλευσης του ΕΛΙΔΕΚ

Νέα τροποποιητική απόφαση συγκρότησης της προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ιδρύματος για την Έρευνα και Καινοτομία, υπέγραψε ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Ερευνας Κώστας Φωτάκης, μετά από εισηγήσεις των ΑΕΙ.

Ετσι η Γ.Σ. του ΕΛΙΔΕΚ αποτελείται πλέον από:

1. Τον Βασίλειο Δουγαλή του Αχιλλέα, ομότιμο καθηγητή του ΕΚΠΑ και αναπληρωτή τον Χρήστο Χατζηιωσήφ του Χριστόφορου, ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης

(Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας).

2. Τον Δημήτριο Θάνο του Νικήτα, ερευνητή Α' του ΙΙΒΕΑΑ και αναπληρωτή τον Πασχάλη Σιδερά του Γεωργίου, ερευνητή Α' του ΙΙΒΕΑΑ (Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών, Ακαδημίας Αθηνών).

3. Τη Ρεβέκκα Μάτσα του Αβραάμ, Διευθύντρια Ερευνών του Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ και αναπληρωτή τον Χριστόφορο Κόκοτο του Γεωργίου-Ισίδωρου, Επίκουρο Καθηγητή του Ε.Ι.ΠΑΣΤΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ).

4. Τον Αθανάσιο Τριανταφύλλου του Χρήστου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και αναπληρωτή το Διονύσιο Μαντζαβίνο του Σπυρίδωνος, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών 3 (Πανεπιστήμιο Πατρών).

5. Τον Χρήστο Ζερεφό του Στυλιανού, καθηγητή της Ακαδημίας Αθηνών ,και αναπληρωτή τον Μιχαήλ Τιβέριο του Ανδρέα, καθηγητή της Ακαδημίας Αθηνών (Ακαδημία Αθηνών).

6. Τον Αλέξανδρο Σταυδά του Αριστείδη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και αναπληρωτή τον Γεώργιο Λέπουρα του Παναγιώτη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου).

7. Τη Βασιλική Αργυροπούλου του Χρήστου, καθηγήτρια του ΤΕΙ Αθηνών, και αναπληρωτή τον Γιώργο Ιατράκη του Μιχαήλ, καθηγητή του ΤΕΙ Αθηνών(Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών).

8. Τη Θεοδώρα Καλογεροπούλου του Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Ερευνών του ΕΙΕ και αν πληρώτρια τη Σοφία Κρεμύδη του Δημητρίου,ερευνήτρια του ΕΙΕ (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών).

9. Τη Θεώνη Σταθοπούλου του Νικολάου, Διευθύντρια Ερευνών του ΕΚΚΕ και αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Χρυσάκη του Ιωάννη,Διευθυντή Ερευνών του ΕΚΚΕ (Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών).

10. Τον Μάρκο Παπαγεωργίου του Βασιλείου, καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και αναπληρωτή τον Μίνω Γαροφαλάκη του Νικολάου, καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης (Πολυτεχνείο Κρήτης).

11. Τον Δημήτριο Κοντογιάννη του Λουκά, ερευνητή Α' του ΕΚΕΒΕ Αλ.Φλέμινγκ και αναπληρωτή τον Βασίλειο Αϊδίνη του Αθανασίου,ερευνητής Α' του ΕΚΕΒΕ Αλ.Φλέμινγκ (Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών "Αλέξανδρος Φλέμινγκ")

12. Τον Θεόδωρο Δαλαμάγκα του Δημητρίου, ερευνητή Β' του Ε.Κ. Αθηνά , και αναπληρωτή τον Στυλιανό Πιπερίδη του Αρτέμιου, ΕΛΕ Α' του Ε.Κ. Αθηνά (Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά").

13. Τον Ιωάννη Βόντα του Γεράσιμου, καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αναπληρωτή τον Πολυδεύκη Χατζόπουλο του Δημητρίου, καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών(Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

14. Τη Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου του Δημητρίου, επίκουρη καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αναπληρωτή τον Ιωάννη Τοκατλίδη του Στυλιανού,καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης)

15. Τον Ιωάννη Καλδέλλη του Κλεάνθη, καθηγητή του ΑΤΕΙ Πειραιά και αναπληρωτή τον Αναστάσιο Ντούνη του Ισιδώρου,καθηγητή του ΑΤΕΙ Πειραιά (Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά).

16. Τον Ιωάννη Θεοδωρίδη του Χρήστου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς και αναπληρωτή τον Γεώργιο Βούρο του Ασημάκη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Πανεπιστήμιο Πειραιά).

17. Τον Δημήτριο Γουρνή του Παναγιώτη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αναπληρωτή τον Μιχαήλ Κοντομηνά του Γεωργίου,καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)

18. Τον Ζήση Σαμαρά του Χρήστου, καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη του Σταύρου, αναπληρωτή καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (Αριστοτέλειο Πανε- πιστήμιο Θεσσαλονίκης)

19. Τη Βασιλική Σακελλάρη του Παναγιώτη, καθηγήτρια του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και αναπληρώτρια τη Μαρία Τζαμτζή του Παναγιώτη,καθηγήτρια του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (Α.Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας).

20. Τον Ευάγγελο Τέρπο του Παύλου, αναπληρωτή καθηγητή του ΕΚΠΑ , και αναπληρώτρια τη Σοφία Ριζοπούλου του Θεόδωρου,αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

21. Τον Δημήτριο Νιάρχο του Γεωργίου, ερευνητή Α' του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και αναπληρωτή τον Αθανάσιο Δημουλά του Ιωάννη,ερευνητής Α' του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος (Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος»).

22. Τον Στυλιανό Κατρανίδη του Δημητρίου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αναπληρωτή τον Αναστάσιο Οικονομίδη του Αχιλλέα, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας).

23. Τον Διομήδη Σπινέλλη του Διονύσιου-Σπυρίδωνος- Νικολάου, καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνώ και αναπληρώτρια τη Φοίβη Κουντούρη του Χρίστου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

24. Την Ανδρομάχη Γκαζή του Σπυρίδωνα, επίκουρη καθηγήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου και αναπληρώτρια τη Μαρία Συμεωνάκη του Αντωνίου, επίκουρη καθηγήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου (Πάντειο Πανεπιστήμιο).

25. Τον Γεώργιο Δεδούση του Βασιλείου, καθηγητή του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και αναπληρωτή τον Απόστολο Παπαδόπουλο του Γεωργίου, καθηγητή του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο).

26. Τον Κωνσταντίνο Μαλίζο του Νικολάου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αναπληρώτρια την Άρτεμη Χατζηγεωργίου του Δημητρίου, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

27. Τον Γεώργιο Φρουδάκη του Ευαγγέλου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης και αναπληρώτρια την Ελένη Αναγνωστοπούλου του Βασιλείου, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης (Πανεπιστήμιο Κρήτης).

28. Τον Αριστομένη Καραγεωργή του Πλάτωνα, Διευθυντή ερευνών του ΕΛΚΕΘΕ και αναπληρωτή τον Ηλία Δημητρίου του Ιωάννη, ερευνητή Α' του ΕΛΚΕΘΕ (Ελληνικό Κέντρο θαλάσσιων Ερευνών).

29. Τον Εμμανουήλ Κυμάκη του Γεωργίου, καθηγητή του ΑΤΕΙ Κρήτης, και αναπληρωτή τον Μιχαήλ Ταταράκη του Κωνσταντίνου, καθηγητή του ΑΤΕΙ Κρήτης (Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης)

30. Τον Κωνσταντίνο Χαριτίδη του Αδάμ, καθηγητή του ΕΜΠ και αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο του Ιωάννη,καθηγητή του ΕΜΠ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο).

31. Τον Θεοδόσιο Παπαλιάγκα του Θωμά, καθηγητή του Αλεξάνδρειου ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτή τον Απόστολο Κόρλο του Βύρωνα, αναπληρωτή καθηγητή του Αλεξάνδρειου ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Αλεξάνδρειο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσα- λονίκης).

32. Το Νικόλαο Μελή του Σπυρίδωνα, Διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνων και αναπληρωτή τον Βασίλειο Αμοιρίδη του Παναγιώτη, ΙΑΑΔΕΤ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών).

33. Τον Άγγελο Λάπα του Αθανασίου, διευθυντή έρευνας του ΕΚΕΤΑ , και αναπληρωτή τον Χρήστο Ουζουνή του Ανδρέα, διευθυντή ερευνών του ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης).

34. Τον Αλέξιο Λυκουργιώτη του Σωτήρη, ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και αναπληρωτή τον Αχιλλέα Καμέα του Δημητρίου αναπληρωτής καθηγητή του ΕΑΠ (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο).

35. Τον Γεράσιμο Παγκράτη του Δημοσθένη-Χαράλαμπου, αναπληρωτή καθηγητή του ΕΚΠΑ και αναπληρωτή τον Πλουμπίδη Δημήτριο του Νικολάου, ομότιμο καθηγητή του ΕΚΠΑ (Ιόνιο Πανεπιστήμιο).

36. Τον Βασίλειο Ζερβάκη του Ανδροκλή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και αναπληρωτή τον Ιωάννη Γκιάλα του Θεοδοσίου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

ΕΛΙΔΕΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα