Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός της Γιούχας

Tweet

Πρέπει να είναι ένας από τους πιο λαομίσητους υπουργούς που έχουν περάσει ποτέ, από αυτόν εδώ τον τόπο και μάλλον, έχει κατακτήσει δίκαια την πρωτιά όσον αφορά το υπουργείο Υγείας.

Μέσα σε 2 χρόνια θητείας, έχει καταφέρει να στρέψει ουκ ολίγες φορές τα φώτα της δημοσιότητας και τις αντιδράσεις του κόσμου πάνω του. Το «φαινόμενο», δεν είναι ελληνικό, καθώς, ακόμα στο Λονδίνο όταν βρέθηκε, αντιμετώπισε την οργισμένη αντίδρασή των φοιτητών του Imperial.

Ο δημοφιλής υπουργός, χωρίς να χάνει την ψυχραιμία του, ακολουθεί πάντα την ίδια μέθοδο αντιμετώπισης, απέναντι σε όσους αντιδρούν. Ακόμα και αν δεν αντιστοιχεί σε πολιτικό στέλεχος με θεσμικό ρόλο, αλλά σε μέλος της Δεξιάς που διαπληκτίζεται στο καφενείο της γειτονιάς του, επιμένει να ταυτίζει τις διαμαρτυρίες, με πολιτικούς χώρους της αριστεράς. Είναι αρκετές οι φορές, όπου ρωτά επίμονα για τις πολιτικές πεποιθήσεις καθενός με τον οποίο συνομιλεί στα τηλεοπτικά παράθυρα, ακόμα και αν είναι εκλεγμένος συνδικαλιστικός εκπρόσωπος εργαζομένων.

Τα παρακάτω βίντεο και link είναι μια μικρή γεύση από το χρονικό της μέχρι στιγμής θητείας του, που απ΄ότι φαίνεται θα εμπλουτίζεται συνεχώς μέχρι να τελειώσει.

Γιούχα και αποδοκιμασίες κατά Γεωργιάδη στο συνέδριο του Ιατρικού Συλλόγου

Γιουχάισμα στον Άδωνι Γεωργιάδη στο Θριάσιο

Ανεπιθύμητος ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Αγία Όλγα

Αποδοκιμασίες κατά Γεωργιάδη και Μπέζα στο Παίδων, από φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να μιλήσουμε για τη διάσημη φράση του - την οποία μάλλον θα ήθελε να πει από καιρό - ''Μισώ και σιχαίνομαι τους απεργούς''! Σύμφωνα με την πρόεδρο των εργαζομένων στο Ασκληπιείο της βούλας και μέλος του ΔΣ της ΟΕΝΓΕ, Δέσποινα Τοσονίδου, δέχτηκε λεκτική επίθεση απο τον υπουργό ο οποίος είπε οτι σιχαίνεται την απεργία.

Ακολούθησε, η πασίγνωστη γιούχα από τους φοιτητές του Impreial στο Λονδίνο, γνωστοποιόντας διεθνώς το ελληνικό χαρακτηριστικο.

Συνεχίζουμε με τον μήνα της γιούχας, Απρίλιο, καθώς η πολιτική διάλυσης της υγείας επι των ημερών του ολοκληρώθηκε με την είσοδο του 25ευρου στα νοσοκομεία, την εισαγωγή των γενόσημων φαρμάκων, το κλείσιμο δεκάδων νοσοκομείων, την ελαχιστοποίηση της δημόσιας δαπάνης για την υγεία, τη διάλυση του ΕΟΠΥΥ και την τηλεφωνική χρέωση ένα ευρώ για το τηλεφωνικό ραντεβού στο νεοσύστατο ΠΕΔΥ.

9/4: Τεράστια γιούχα στον Άδωνι Γεωργιάδη στη Δράμα

23/4: Γιουχαΐσματα κατά Άδωνι στο ΠΕΔΥ Γλυφάδας

''Θερμή'' υποδοχή επιφύλαξαν για άλλη μια φορά ασθενείς και εργαζόμενοι στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το ΠΕΔΥ του στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το iatronet.gr, αντί να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη τον υποδέχθηκαν με γιουχαίσματα διαμαρτυρόμενοι για τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ΠΕΔΥ στη Γλυφάδα, με συνέπεια εκατοντάδες ασθενείς να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

24/4: Γιουχάισμα εργαζόμενων – ασθενών και στο «Παπαγεωργίου» κατά Γεωργιάδη

Ένας από τους νοσηλευτές που έθεσε το θέμα στον Αδωνι Γεωργιάδη έλαβε την απάντηση: «Γιατί δεν πήρες και κανένα πανό του ΠΑΜΕ;»

Ας πάρουμε όμως ένα μικρό δείγμα από το πως αντιμετώπιζε το συνδικαλιστικό κίνημα και τα αιτήματα των γιατρών και των ασθενών τη "χρυσή" εποχή της θητείας του στο υπουργείο.

Άδωνις προς γιατρό: Είστε ΣΥΡΙΖΑ δεν είστε αγράμματος και είναι χειρότερo

Tags: 'Αδωνις ΓεωργιάδηςΓιούχα Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα