Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων: Ενημερωτικό σημείωμα για τις μετακινήσεις και τα εισιτήρια.

Καταβολή αποζημίωσης οδοιπορικών για τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2 Μάρτη στο Υπουργείο.

Συνάδελφοι, σχετικά με την καταβολή της αποζημίωσης της μετακίνησής σας προς και από την Αθήνα στις 2 Μάρτη, για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο, θα πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

Στέλνετε mail στην ΟΛΜΕ ([email protected]) με θέμα “ Αποζημίωση οδοιπορικών για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2 Μάρτη”, στο οποίο mail θα γράφετε ονοματεπώνυμο, σχολείο, όνομα τράπεζας (π.χ. Εθνική Τράπεζα..) και τον IBAN σας. Επίσης στο συγκεκριμένο mail θα επισυνάψετε σε όποια μορφή θέλετε (π,χ. Φωτογραφία jpg ή φαξ ή όπως αλλιώς θέλετε) ένα ευκρινές αντίγραφο των εισιτηρίων σας.

π.χ. Δημήτρης Παπαδημητρίου , Γυμνάσιο Μυκόνου, Εθνική Τράπεζα. IBAN GR98989898989898

Θα στείλετε ταχυδρομικά τα πρωτότυπα εισιτήριά σας στην ταχυδρομική διεύθυνση των γραφείων της ΟΛΜΕ στην Αθήνα ως εξής :

Προς : Θεόδωρο Τσούχλο, ταμία ΟΛΜΕ

Κορνάρου 2 και Ερμού, Αθήνα

Τ.Κ. 10563

2103230073, 2103236544

Η αποστολή των mail και των εισιτηρίων μπορεί να γίνει είτα ατομικά είτε ομαδικά, χωρίς να υπάρχει δέσμευση ή πρόβλημα. Φροντίστε να είναι σωστά τα στοιχεία σας.

Η ΟΛΜΕ επίσης αποφάσισε ότι η μέγιστη αποζημίωση που θα δώσει κατά άτομο για τα εισιτήρια θα είναι το ποσό των 50 ευρώ. Απ ό,τι μου είπαν η καταβολή των χρημάτων θα γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Θα κάνουμε και πάλι αίτημα καταβολής αποζημίωσης των εισιτηρίων για την κινητοποίηση που θα γίνει την Παρασκευή στις 16 Μάρτη στο Υπουργείο Παιδείας και σύντομα θα γνωρίζουμε την απάντηση της ΟΛΜΕ.

Να είστε καλά. Καλή δύναμη

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων. (6945987267, [email protected])

Α ΕΛΜΕ Κυκλάδωνμετακινήσεις εκπαιδευτικώνπαράσταση διαμαρτυρίαςΟΛΜΕκινητοποίηση
Keywords
Τυχαία Θέματα
Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων, Ενημερωτικό,a elme kykladon, enimerotiko