Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα E-learning‏ από το ΚΔΒΜ του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Tweet

Πιστοποιήσεις που δίδονται με την παρακολούθηση των προγραμμάτων

Τα προγράμματα δια βίου μάθησης οδηγούν σε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης χορηγείται από το δημόσιο φορέα του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συνεπώς φέρει το κύρος του φορέα Πανεπιστημίου, ο οποίος εκδίδει πιστοποιητικά μετά από διαδικασίες αξιολόγησης των εκπαιδευομένων. Για το λόγο αυτό, αναγνωρίζεται ως επιπλέον προσόν από φορείς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα

και το εξωτερικό ενισχύοντας το βιογραφικό και την επαγγελματική επάρκεια των φοιτητών. Επίσης, κάποια προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να δίνουν εξετάσεις για να αποκτήσουν αντίστοιχες εθνικές επαγγελματικές πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους οργανισμούς εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων, όπως το πρόγραμμα για το Moodle, όπου μπορεί ο εκπαιδευόμενος να δώσει εξετάσεις που οδηγούν σε Moodle certification.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (https://elearning.ds.unipi.gr/) σας προσκαλεί στον Νέο Κύκλο Προγραμμάτων με έναρξη στις 03/11/2014.

Εκπτωση προεγγραφών:

Μειωμένα δίδακτρα κατά 30% για όσους εγγραφούν μέχρι την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Διαθέσιμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Περισσότερες Πληροφορίες ΕΔΩ

Tags: εκπαιδευτικά προγράμματαΚΔΒΜπανεπιστήμιο Πειραιώς Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα