Live από το Παν.Αιγαίου: Παράδοση – παραλαβή της διοίκησης του Πανεπιστημίου

To alfavita.gr παρουσιάζει ζωντανή εικόνα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και μια ιστορική στιγμή για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς θα πραγματοποιηθεί η Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Η στιγμή είναι ιστορική καθώς Χρυσή Βιτσιλάκη θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρύτανης

Νέα Πρύτανις του Πανεπιστημίου Αιγαίου αναλαμβάνει η Χρυσή Βιτσιλάκη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού , η οποία στις Πρυτανικές εκλογές

εξελέγη με ποσοστό 52.5%.

Η νέα Πρύτανης, είναι Καθηγήτρια & Πρόεδρος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθύντρια Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του ΤΕΠΑΕΣ, Διευθύντρια Εργαστηρίου Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τέως Αντιπρύτανις Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Τέως Κοσμητόρησσα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Παν/μιου Αιγαίου.

Σπουδές

Πτυχίο Κοινωνιολογίας B.A. (Bachelors Degree in Sociology) με Έπαινο από το Trinity College, Hartford, Connecticut, U.S.A.

Mεταπτυχιακός τίτλος σπουδών M.A. (Master of Arts) στις Κοινωνικές Επιστήμες από το University of Chicago, Illinois, U.S.A.

Διδακτορικό Δίπλωμα Ph.D. (Doctor of Philosophy) στην Kοινωνιολογία από το Tμήμα Kοινωνικών Eπιστημών του University of Chicago, Illinois, U.S.A.

Χρυσή Βιτσιλάκηπανεπιστήμιο Αιγαίου
Keywords
Τυχαία Θέματα