G4S: Οδηγοί και συνοδοί χρηματαποστολών

Tweet Κατηγορία: Εργασία G4S: Οδηγοί και συνοδοί χρηματαποστολών  

Θέσεις οδηγών και συνοδών χρηματαποστολών θα καλύψει η εταιρεία G4S Cash Solutions, μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιρειών G4S, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν στον Αγ. Ι. Ρέντη, ενώ βασική τους αρμοδιότητα θα είναι η μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα μεταφοράς (Συνοδοί) και η οδήγηση του θωρακισμένου οχήματος προς και από τους πελάτες (Οδηγοί) τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας (security), απολυτήριο Λυκείου, βασικές γνώσεις αγγλικών και Η/Υ, πολύ καλή φυσική κατάσταση και επαγγελματικό δίπλωμα.

Ακόμη, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις με ικανότητα Ι1 και θητεία σε Ειδικές Δυνάμεις.

Η εταιρεία προσφέρει μόνιμη απασχόληση, ικανοποιητικό μισθό (μισθός + πλήρη ασφάλιση ΙΚΑ), πρόσθετη ασφάλιση επαγγελματικού κινδύνου, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με δυνατότητες εξέλιξης, συνεχή εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο κέντρο επιλογής και εκπαίδευσης προσωπικού στη διεύθυνση: Φερών 15, Πλατεία Βικτωρίας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2108839112.

ΕΘΝΟΣ

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Αναζητήσεις
gas security χρηματαποστολες, ζητούνται οδηγός χρηματαποστολης
Τυχαία Θέματα