8.475 απόφοιτοι ΕΠΑΣ για πρακτική σε εταιρείες

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}8.475 απόφοιτοι ΕΠΑΣ για πρακτική σε εταιρείες Τη δυνατότητα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας μέσω του προγράμματος «Μαθητεία για Αποφοίτους» του υπουργείου Παιδείας, θα έχουν 8.475 απόφοιτοι Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Τη δυνατότητα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας μέσω του προγράμματος «Μαθητεία για Αποφοίτους» του υπουργείου Παιδείας, θα έχουν 8.475 απόφοιτοι Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Οι

υποτροφίες, που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2007 -2013, χορηγούνται στους αποφοίτους Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης, δηλαδή των Δημόσιων Επαγγελματικών Λυκείων και Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ κ.ά.).

Οι επιλεγέντες υπότροφοι των τελευταίων δύο-τριών σχολικών ετών θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση για ένα διάστημα έως έξι μηνών σε επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις μαθητείας.

Οι ημέρες μαθητείας ορίζονται σε πέντε εβδομαδιαίως, ενώ καθημερινά η μαθητεία θα έχει διάρκεια έξι ωρών.Το υπουργείο Παιδείας παρέχει στους επιλεγέντες ασφαλιστική κάλυψη στο ΙΚΑ για τον κίνδυνο ατυχήματος.

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 5 ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης αναμένουν οι προκηρύξεις εποχικού προσωπικού στην Πυρο-σβεστική, στα ΕΛΤΑ, στο ΕΚΑΒ και στο υπουργείο Πολιτισμού. «Πράσινο φως» και για αυτεπιστασία.

Αναμονή για 5.740 θέσεις κοινωφελούς εργασίας
Αμέσως αναμένεται να ενεργοποιηθούν, μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, 16 προκηρύξεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για 5.740 ανέργους σε ισάριθμες περιφέρειες. Οσες ΜΚΟ έχουν ξεκινήσει να δέχονται αιτήσεις θα συνεχίσουν την παραλαβή για όσες ημέρες απομένουν έως ότου συμπληρωθεί το προβλεπόμενο δεκαήμερο.

Αιτήσεις για κατάρτιση ανέργων στη ΕΕΔΕ

ΣΕ ΟΚΤΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ62.483 θέσεις μέσω EURES

ΕΥΡΩΠΗ
Καριέρα σε ΕΚΤ και Τράπεζα Επενδύσεων ΕΘΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα