8 Προσλήψεις γιατρών στο Γ.Ν. Άρτας

Προκηρύσσουμε για πλήρωση τις παρακάτω θέσεις του κλάδου γιατρών ΕΣΥ επί θητεία, ήτοι:

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας ή Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ (για το Τ.Ε.Π) στο βαθμό του Διευθυντή.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Παθολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία

και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση –διοίκηση- συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π) στο βαθμό του Επιμελητή Α΄.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το Τ.Ε.Π) στο βαθμό του Επιμελητή Α΄.

Δύο (2) θέσεις ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ (για το Τ.Ε.Π) στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Ορθοπαιδικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ (για το Τ.Ε.Π) στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας ή Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση –διοίκηση- συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π) στο βαθμό του Επιμελητή Β ΄.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής στο βαθμό του Επιμελητή Β ΄

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ

γιατροίθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: apofasi_gn.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα