8 καθηγητές στον Οργανισμό Νεολαίας & Αθλητισμού Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης

Εργασία

O Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ (Ο.Ν.Α.".Ε.Α.), ανακοινώνει οτι θα προβεί στην σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου (οκτάμηνη απασχόληση), οκτώ (8) ατόμων για τις ανάγκες του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού "ήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ (Ο.Ν.Α.".Ε.Α.). Οι θέσεις είναι:

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (8 άτομα)

Να είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), ανεξαρτήτως ειδικότητας. Να είναι ηλικίας έως 48 ετών. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ενήλικες, οι δε άνδρες πρέπει να έχουν

εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές. Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψη τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των υποψηφίων για το συγκεκριμένο έργο.

Υπολογιζόμενη εμπειρία νοείται η προϋπηρεσία στο δημόσιο τομέα, συναφή με την ειδικότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους, αυτοπροσώπως ή με καταλλήλως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, στα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού "ήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης (Ο.Ν.Α.".Ε.Α.), Tριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου ("ημοτικό Κολυμβητήριο) ώρες 09:00-13 :00, εντός δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση της παρούσης η οποία θα γίνει στις 19/12/2012, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα.

Με την κατάθεση της αίτησης, οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, να περιγράφεται λεπτομερώς η τυχόν προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογα Αθλητικά Προγράμματα
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, θεωρημένο από αρμόδια Αρχή.
4. Αντίγραφο Πτυχίου σπουδών και βαθμός πτυχίου , θεωρημένο από αρμόδια Αρχή.
5.Αντίγραφο ειδικότητας ,θεωρημένη από αρμόδια Αρχή.
6.Αντίγραφο απολυτήριο Στρατού ή αποδεικτικό νόμιμης απαλλαγής από την υποχρέωση στράτευσης, θεωρημένο από αρμόδια Αρχή.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα