77 Προσλήψεις για τη δακοκτονία στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΜΘ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικού αριθµού εβδοµήντα επτά (77) ατόµων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (µέχρι 60 ηµεροµίσθια και έως της εγκεκριµένης διάθεσης πίστωσης ) στις ελαιοκοµικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράµµατος καταπολέµησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθµό ατόµων και ειδικότητες:

15 ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣ

1 ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

61 ΨΕΚΑΣΤΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι

καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση µε συνηµµένα τα αναφερόµενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 20 Διοικητήριο τ.κ.65110 Καβάλα, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής ή στο γραφείο Αγροτικής Οικονοµίας (πρώην ΓΓΑ Θάσου) στο Λιµένα (τηλ. επικοινωνίας: 25930 22850). Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας (Ταχ. Δ/νση Εθνικής Αντίστασης 20 Διοικητήριο τ.κ.65110 Καβάλα) και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος Καβάλας.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

παγιδοθέτεςψεκαστέςεργάτεςεργάτες αποθήκηςδακοκτονίαθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα