67 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ψάχνουν νέους υπαλλήλους

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Ημερίδα εργασίας στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή 10.000 πολιτών της ΕΕ

Το ραντεβού είναι καθορισμένο για τις 6 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες. Με προξενήτρα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, 67 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις

και περισσότεροι από 10.000 πολίτες από όλες τις χώρες της Ευρώπης θα συναντηθούν για να γνωριστούν και -γιατί όχι;- να έρθουν \"εις γάμου κοινωνίαν\"!

Αφουγκραζόμενη τα σημάδια των καιρών -με την ανεργία, ιδίως μεταξύ των νέων, να αποτελεί το σοβαρότερο κοινωνικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη- η Επιτροπή, σε συνεργασία με το δίκτυο απασχόλησης Eures, διοργανώνουν την Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας, επιχειρώντας να φέρουν σε επαφή εργοδότες και υποψηφίους.

Μεγάλο ατού της φετινής εκδήλωσης είναι ότι διεξάγεται και επιγραμμικά, δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω του υπολογιστή τους χωρίς να είναι αναγκαία η φυσική τους παρουσία στις Βρυξέλλες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν, είτε επιτόπου είτε επιγραμμικά, συνέντευξη με τους εργοδότες, ενώ θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τη ζωή και την εργασία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις κορυφαίων επιχειρήσεων ή εμπειρογνωμόνων σχετικά με τις πρωτοβουλίες της Ε.Ε. για την αύξηση της απασχόλησης.

Για να επωφεληθούν πλήρως από τις λειτουργικές δυνατότητες της διοργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα: http://europeanjobdays.eu/brussels/el/register-today.html.

Η εγγραφή τους στο μητρώο της ημερίδας θα τους επιτρέψει να καταχωρίσουν το βιογραφικό τους και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για οποιαδήποτε από τις \"ανοιχτές\" θέσεις των εργασιών που έχουν ανακοινωθεί από τις εταιρείες. Στη συνέχεια, οι εταιρείες θα εξετάσουν τα απεσταλμένα βιογραφικά και θα επιλέξουν τους κατάλληλους που θα περάσουν από τη διαδικασία της συνέντευξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους υποψήφιους και εργοδότες, ωστόσο η φετινή διοργάνωση εστιάζει ειδικότερα στους τομείς των πράσινων δραστηριοτήτων, των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας και της υγείας.

Ολες οι πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας στις Βρυξέλες βρίσκονται στην ιστοσελίδα: http://europeanjobdays.eu/brussels.

Το \"Εθνος-Εργασία\" παρουσιάζει ακολούθως ορισμένες από τις θέσεις για μηχανικούς, προγραμματιστές, συμβούλους και νοσοκόμους που προκηρύσσονται από εταιρείες οι οποίες θα παρευρεθούν στην Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας. Το σύνολο των θέσεων όλων των εταιρειών βρίσκεται συγκεντρωμένο στην ιστοσελίδα: http://europeanjobdays.eu/brussels/opportunities.html

Senior Magento/Php Developers

Εταιρεία: Crimsonwing (Malta) Ltd. Χώρα: Μάλτα Προσόντα: πτυχίο στην τεχνολογία πληροφοριών, εμπειρία Magento/PHP Αιτήσεις: αποστολή βιογραφικού στην ηλ. διεύθυ
Keywords
Τυχαία Θέματα