65 νέοι συνεργάτες στην Green Promotions

Εργασία

Ζητούνται προϊστάμενοι διανομής, πωλητές και διανομείς

απαιτούνται απολυτήριο Λυκείου και γνώσεις αγγλικών

Με 65 συνεργάτες τριών ειδικοτήτων θα ενισχυθεί η εταιρεία προώθησης πωλήσεων "Green Promotions". Θα προσληφθούν 5 προϊστάμενοι διανομής, 50 διανεμητές και 10 πωλητές. Οι υποψήφιοι γι ατις θέσεις των προϊσταμένων διανομής θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ ΤΕΙ, να χειρίζονται πολύ καλά Η/Υ και να διαθέτουν ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι ιδανικός διανεμητής είναι απόφοιτος Λυκείου, με γνώσεις Η/Υ. Από τους πωλητές απαιτούνται πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ και προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους στο χώρο των πωλήσεων. Το ηλικιακό όριο για τους διανεμητές είναι 18-35 και για τους προϊσταμένους 22-35 ετών. Επιπλέον οι άντρες ενδιαφερόμενοι προϊστάμενοι υποχρεούνται να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

αποστολή βιογραφικών στη διεύθυνση [email protected]

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα