63 άνεργοι σε 8 δήμους

Tweet Κατηγορία: Εργασία 63 άνεργοι σε 8 δήμους

Δεκαοκτώ νέοι εργαζόμενοι θα ενισχύσουν προσωρινές ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας, μετά την εγκριτική απόφαση του ΑΣΕΠ.

Δεκαοκτώ νέοι εργαζόμενοι θα ενισχύσουν προσωρινές ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας, μετά την εγκριτική απόφαση του ΑΣΕΠ. Οι θέσεις κατανέμονται σε έξι ειδικότητες, από τις οποίες η πολυπληθέστερη είναι η ΥΕ Εργατών Καθαριότητας,

καθώς συγκεντρώνει δέκα θέσεις. Από δύο θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και ΔΕ Χειριστών Σαρώθρου Ομάδας Ι΄ Τάξης Γ΄, ενώ θα προσληφθούν ένας Χειριστής Κάδου Πλυντηρίου Ομάδας Ι΄ Τάξης Δ΄ και ένας Χειριστής Φορτωτή Ομάδας Ε΄ Τάξης Δ΄. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 27213 60831.

Δήμος Αγίου Νικολάου
Εξι θέσεις εργασίας ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Αγίου Νικολάου. Τις θέσεις θα καταλάβουν πέντε Συνοδοί Απορριμματοφόρων Υποχρεωτικής και ένας Οδηγός Αυτοκινήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 28410 83229.

Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας Θήρας
Με πέντε εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας Δήμου Θήρας, τους οποίους θα προσλάβει έως και τις 31 Ιουλίου 2013.

Από δύο θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - Παιδοκόμων, ενώ θα προσληφθεί και ένας Καθαριστής ΥΕ. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22860 31075.

 

ΔΟΠΠΑ Χαλκίδας
Τέσσερις θέσεις εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ για τον ΔΟΠΠΑ Δήμου Χαλκίδας. Ο φορέας προτίθεται να προσλάβει τρεις Βρεφοκόμους ΔΕ και έναν Καθαριστή ΥΕ για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Πληροφορίες στο 22210 20241.

 

ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης - Ψυχικού
Πέντε θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον ΟΚΑΠΑ του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού. Η πλειονότητα των θέσεων -συνολικά τρεις- αφορά την ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, ενώ από μία κατανέμεται στις ειδικότητες ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 6834550.

 

Δήμος Αιγάλεω
Εως τις 5 Νοεμβρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό του Δήμου Αιγάλεω για τρεις θέσεις με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Ιατρός Εργασίας ΠΕ, ένας Κοινωνικός λειτουργός και ένας Επισκέπτης Υγείας, αμφότεροι κατηγορίας ΤΕ. Το προσωπικό θα απασχοληθεί για το χρονικό διάστημα των δώδεκα μηνών, στο πλαίσιο της υλοποίη

Keywords
Τυχαία Θέματα