6 Προσλήψεις εργατών στο δήμο Αλιβερίου

Η Δηµοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης Αποχέτευσης Κύµης Αλιβερίου (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.) ύστερα από την υπ’ αριθ. 83/2018 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού έξι(6) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της για τις εξής κατά αριθµό ατόµων, ειδικότητες, µε τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:

6 Εργάτες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα

εξής δικαιολογητικά:

Κυρωµένο Φωτοαντίγραφο
των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότηταςΥπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του ν. 3584/07

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. (Δ/νση: Κ. Μπακόλα 30- 1ος όροφος , τηλ: 2223025276) και αρµόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Μπαϊρακτάρη Σοφία , κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. και συγκεκριµένα από 30/04/2018 µέχρι και 04/05/2018.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

εργάτεςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα