53 θέσεις σε Τρίκαλα, Αρκαδία και Αργολίδα

Εργασία

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ53 θέσεις σε Τρίκαλα, Αρκαδία και ΑργολίδαΣτο ΑΣΕΠ αναρτήθηκαν οι πρώτες προκηρύξεις κοινωφελούς εργασίας στον τομέα του πολιτισμού, που αφορούν την πρόσληψη 53 εποχικών υπαλλήλων επτάμηνης θητείας στην Αρκαδία, στην Αργολίδα και στα Τρίκαλα (βλ. πίνακες).

Μέσω

του προγράμματος θα προσληφθούν για την επόμενη χρονιά 1.600 άνεργοι στις ειδικότητες αρχαιολόγων, φυλάκων, εργατών, καθαριστών και μουσειολόγων, ενώ το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί το διάστημα από 1ης/3/2013 έως 1ης/10/2013.

Υπενθυμίζεται πως επιπλέον 1.600 άνεργοι θα βρουν δουλειά και το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στον πολιτισμό.

Οι άνεργοι θα λαμβάνουν για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης το ποσό των 25 ευρώ, ενώ ο μισθός τους θα πρέπει να μην υπερβαίνει τα 625 ευρώ μηνιαίως. Καθοριστικά κριτήρια πρόσληψης για τους ενδιαφερομένους, αποτελούν η ηλικία και η ανεργία.

Προτεραιότητα δίνεται σε μακροχρόνια ανέργους, σε βραχυχρόνια και μακροχρόνια ανέργους που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας και σε ανέργους νέους έως 30 ετών που αναζητούν εργασία, προκειμένου να επικεντρωθεί η δράση στον στόχο που είναι η καταπολέμηση της ανεργίας των νέων.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΙΝΟΥ

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΕιδικότητεςΘέσεις19 θέσεις στην Αρκαδία
ΑΜΚΕ «Αρωγή»
Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Πελοποννησιακών ΣπουδώνΥΕ Εργατοτεχνιτών1ΠΕ Αρχαιολόγων1ΛΘ' ΕΠΚΑ ΠΕ Μουσειολόγων, Μουσειοπαιδαγωγών1ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων5ΔΕ Νυχτοφυλάκων2ΥΕ Εργατών/Εργατοτεχνιτών7ΥΕ Καθαριστών2Πέντε θέσεις στην Αργολίδα
ΑΜΚΕ «Αρωγή»
Εθν. Πινακοθήκη & Μουσείο Αλ. Σούτζου, Παράρτημα ΝαυπλίουΔΕ Φυλάκων529 θέσεις στα Τρίκαλα
Δίκτυο «Περραιβία»24η ΕΒΑΥΕ Εργατών/Εργατοτεχνιτών523η ΕΒΑΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων222η ΕΒΑΠΕ Αρχαιολόγων121η ΕΒΑΥΕ Εργατών/Εργατοτεχνιτών820ή ΕΒΑΠΕ Αρχαιολόγων219η ΕΒΑΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων3ΛΔ' ΕΠΚΑΥΕ Εργατών/Εργατοτεχνιτών4ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων4

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα