500 μόνιμοι φύλακες με ειδικό διαγωνισμό

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Το Υπουργείο Δικαιοσύνης περιμένει αμέσως το κονδύλι του Γενικού Λογιστηρίου

Ετοιμη είναι η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη 500

μόνιμων σωφρονιστικών υπαλλήλων σε καταστήματα κράτησης.

Η μόνη εκκρεμότητα αφορά στην έγκριση του κονδυλίου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα υποβληθούν σε υγειονομικές, ψυχομετρικές και αθλητικές εξετάσεις.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Νέους από την Ελλάδα περιμένει η Αυστραλία

Σε 6 Δήμους
117 ανοιχτές θέσεις για εποχικούς 

«Τρέχουν» οι προθεσμίες για την πρόσληψη 117 εργατών, οδηγών και χειριστών στην καθαριότητα σε Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Ιεράπετρα και Τρίκαλα. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη υποβάλλονται αιτήσεις από ανέργους για 3.273 θέσεις κοινωφελούς εργασίας.

ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗ
Πρακτική άσκηση για νομικούς και μεταφραστές

Αιτήσεις έως τις 31 Αυγούστου μπορούν να κάνουν και Ελληνες πτυχιούχοι στην Κομισιόν, στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή. Μισθός 900-1.100 ευρώ.

ΣΧΟΛΕΣ

Συνεργάτες καθηγητές σε ΙΕΚ και ΤΕΙ

Εκπαιδευτές ζητούν το ΙΕΚ του ΕΚΑΒ και η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής, ενώ το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης προσλαμβάνει επιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες.

ΕΛΤΑ: 1.466 ΕΠΟΧΙΚΟΙ
Αύριο η πρώτη προκήρυξη για 288 διανομείς

«ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»
80 γυμναστές στο Μαρούσι

Με ωριαία αντιμισθία θα προσληφθούν για οκτώ μήνες καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον Δήμο Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα