5 προσλήψεις στο Δήμο Λαγκαδά

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Ο ∆ήμαρχος Λαγκαδά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (05) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ήμου Λαγκαδά, που εδρεύει στον Λαγκαδά και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

∆Ε Οδηγών λεωφορείου (κάτοχοι άδειας οδήγησης ∆’ κατηγορίας) 3
∆Ε Οδηγών λεωφορείου (κάτοχοι άδειας οδήγησης ∆’ κατηγορίας) 2

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να

υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του ∆ήμου Λαγκαδά (∆/νση: Ν. Παπαγεωργίου 2, τηλ: 2394330229) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν, τα κατωτέρω δικαιολογητικά:

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για τους έγγαμους) ή πιστοποιητικό γέννησης (για τους άγαμους) πρόσφατης έκδοσης . Φωτοαντίγραφο επικυρωμένο του τίτλου σπουδών. Φωτοαντίγραφο επικυρωμένο ισχύουσας επαγγελματικής άδειας οδήγησης Γ ́ ή ∆’ κατηγορίας όπου απαιτείται . Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο ∆ημόσιο εντόςδωδεκαμήνου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τριών (3) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήμου.

 

 

e-dimosio   Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

Tags: αγορά εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα