5 δωρεάν προγράμματα για να κρύψετε τα αρχεία σας με κωδικό

Ακόμα μία λίστα με πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα ετοιμάστηκε και σας προσφέρεται απλόχερα από το dwrean.net. Σήμερα, συγκεντρώσαμε 5 πολύ ωραία και χρήσιμα προγράμματα με τα οποία μπορείτε να κρύψετε φακέλους και αρχεία του υπολογιστή σας από αδιάκριτα μάτια! Τα προγράμματα που σας προτείνουμε είναι όλα διαθέσιμα για Windows Λειτουργικό σύστημα και πραγματικά δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε. Δύο από τις παρακάτω εφαρμογές διατίθενται και στην Ελληνική γλώσσα για εσάς που δυσκολεύεστε

με την αγγλική.

Κάνοντας κλικ στον τίτλο του κάθε προγράμματος, θα μεταβείτε στο αντίστοιχο άρθρο του dwrean.net για περισσότερες πληροφορίες και φυσικά να κατεβάσετε την εκάστοτε εφαρμογή.

1. SecretFolder - Κρύψτε ολόκληρους φακέλους με ένα κύριο κωδικό της επιλογής σας. Το πρόγραμμα διατίθεται για Windows και είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα.

2. Wise Folder Hider - Ακόμα ένα δωρεάν πρόγραμμα για να κρύβεις αρχεία και φακέλους με κωδικό. Από την πασίγνωστη εταιρία με το δημοφιλή Wise Care, έρχεται να ταράξει τα νερά με το Wise folder και να δώσει ακόμα ένα δείγμα ποιότητας. Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν για Windows ενώ και αυτό προσφέρετε μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα.

3. Anvi Folder Locker Free - Από την anvisoft έρχεται το Anvi Folder Locker Free με μια ισχυρή κρυπτογράφηση για να προστατέψετε φακέλους και αρχεία με κωδικό! Διατίθεται για Windows και είναι στην αγγλική γλώσσα

4. EncryptOnClick - Στρατιωτικών προδιαγραφών κρυπτογράφηση στους φακέλους και τα αρχεία σας και αφήστε τους άλλους να ψάχνονται! Δωρεάν πρόγραμμα για windows και στην αγγλική γλώσσα.

5. My LockBox - Ακόμα μία αξιόπιστη λύση για κρύψιμο αρχείων με κωδικό. Στη δωρεάν έκδοση, έχετε την δυνατότητα να κρύψετε έναν μόνο φάκελο αλλά με άπειρους υπό-φακέλους. Δωρεάν για windows και στην αγγλική γλώσσα.

Κυριάκος Οικονομίδης

υπολογιστέςασφάλειαπροστασία
Keywords
Τυχαία Θέματα