4teachers: Η πρώτη online εφαρμογή για το σύγχρονο εκπαιδευτικό

Tweet

Η πλατφόρμα 4teachers είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για τον Έλληνα εκπαιδευτικό κάθε βαθμίδας και κατηγορίας. Προσφέρει στο δάσκαλο, τον καθηγητή, τη νηπιαγωγό, τον εκπαιδευτή, τον κάθε ένα που κάνει μάθημα, το περιβάλλον εργασίας και τα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού ψηφιακού σχολείου και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των μαθητών και των γονέων τους.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το 4Teachers

Για να κερδίσετε χρόνο και να τον αφιερώσετε στην ουσία του έργου σας: την εκπαίδευση

των παιδιών.

Για να παρακολουθείτε εύκολα την πρόοδο των μαθητών, ώστε να δίνετε την προσοχή που χρειάζεται σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Για να απαλλαγείτε από ντοσιέ, σημειώσεις, τετράδια, φωτοτυπίες κλπ και να έχετε τη δουλειά σας ηλεκτρονικά, καλά οργανωμένη και πάντοτε διαθέσιμη.

Για να προσφέρετε στους μαθητές σας άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό ώστε να αναβαθμίσετε την εμπειρία και την ευκολία του μαθήματος σας.

Για να ενημερώνετε προσωπικά τους γονείς, δημιουργώντας τους ευχάριστη έκπληξη με τον επαγγελματισμό σας.

Για να προβάλλετε σωστά το εκπαιδευτικό σας έργο και τη δουλειά σας σε μαθητές, γονείς, συναδέλφους εκπαιδευτικούς, διοίκηση του σχολείου, προϊσταμένους.

Για να αποκτήσετε και εσείς το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έχουν όσοι διαλέγουν να διαφοροποιηθούν, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Tags: 4teachersεφαρμογές για εκπαιδευτικούς Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα