4 Προσλήψεις στο Δήμο Λαυρεωτικής

Ο ∆ήµος Λαυρεωτικής ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων για την υλοποίηση της Πράξης «Παροχή Βασικών Αγαθών: Συσσίτιο ∆ήµου Λαυρεωτικής» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Αττική 2014 – 2020»- ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (09), στο ∆ήµο Λαυρεωτικής, που εδρεύει στο Λαύριο Ν. Αττικής, και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

1 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών1 ΥΕ Προσωπικού καθαριότητας1 ∆Ε Μαγείρων1 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν

την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Λαυρεωτικής, Κουντουριώτη, Τ.Κ. 19500, Λαύριο, απευθύνοντάς την, στη ∆/νση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών – Τµήµα Ανθρώπινου ∆υναµικού, υπόψη κου Γκίκα Φ και κας Μπαράτατζη Ν (τηλ.επικοινωνίας:2292320152, 2292320140). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας, σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: laureotiki.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα