4 εργάτες καθαριότητας στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Εργασία

Ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου ύστερα από την υπ’αριθμ.97/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, περί προσλήψεως εργατικού και τεχνικού προσωπικού μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ’άτομο το μήνα, καθώς και την υπ’αριθμ.8265/86915/28-06-2012 εγκριτική απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ’άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προς

κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας 4

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
Επίσης, υποβάλλει τα ακόλουθα δικαιολογητικά, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο επικυρωμένο:
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης του Δήμου στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένοι.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού, αρμόδια υπάλληλος η κα Γάκη Σπυριδούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.115) εντός προθεσμίας τεσσάρων (4) ημερών, από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στη Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα, δηλαδή έως και τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα